© Memo Haber 2022

MHP'li Taşdoğan milleti sandığa davet etti

​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Muhittin Taşdoğan seçmeni sandığa davet etti. Oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Taşdoğan, "Seçim vatandaşlık görevidir. Bütün vatandaşlarımızı görevlerini yapmaya davet ediyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Muhittin Taşdoğan seçmeni sandığa davet etti. Oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatan Taşdoğan, "Seçim vatandaşlık görevidir. Bütün vatandaşlarımızı görevlerini yapmaya davet ediyorum" dedi. 

MECLİSTE ÇOK GÜÇLÜ ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ

MHP Gaziantep milletvekili adayı Dr. Muhittin Taşdoğan seçmeni sandığa davet etti. Bütün siyasi partilerin kısa zamanda çok yoğun bir seçim kampanyası yürüttüklerinin altını çizen ve "Bu işin meyvesi seçimdir" diyen Taşdoğan milleti de sandığa çağırarak, "Seçim vatandaşlık görevidir. Bütün vatandaşlarımızı görevlerini yapmaya davet ediyorum. Tüm siyasi partiler yoğun bir seçim kampanyası geçirdi. Bu işin meyvesi seçimdir. Seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlı ve uğurlu sonuç mutlaka çıkacaktır. MHP olarak biz meclise çok güçlü çıkmayı bekliyoruz. Milletin iradesine de saygı duyuyoruz" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER