© Memo Haber 2022

Gaziantep heyetinden Erdoğan'a ziyaret

AK Parti Gaziantep heyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Parti'nin genel merkezinde ziyaret ederek çeşitli temel atma ve açılış törenleriyle il kongresi için Gaziantep'e davet etti. 

Memohaber'in edindiği bilgiye göre, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır,, Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, MKYK üyesi Sait Kirazoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feray Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezinde ziyaret etti.


Ziyarette, Erdoğan'a 15 kilometrelik metro talebini ileten  İl Başkanı Fedaioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Dülük tünelleri temel atma töreni ile Şahinbey 100. Yıl Tünelleri ile Şahinbey Millet Kütüphanesinin açılış töreni ve partinin il kongresine davet etti. Davetten memnun olan Erdoğan,  Mart ayından önce kente geleceği müjdesini verdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER