© Memo Haber 2022

Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam

Geçen hafta Araban’da kongre startını veren Yeniden Refah Partisinde, Nizip ve İslahiye ilçelerinde 3. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Gerçekleşen kongrelerin ardından Nizip’te Abdullah Kılıçparlar, İslahiye’de ise Haydar Özkan Yeniden Refah Partisinin ilçe başkanları oldular.

Göreve seçilen ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri 2028 seçimlerine şimdiden hazır olduklarının mesajlarını verdiler. Şölen havasında yapılan kongrelerde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Nizip ve İslahiye kongrelerine siyasi partilerin temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları da katıldı.

İlçe kongrelerine İl Başkanı Sedat Yıldız, MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel, Gaziantep İl Sorumlusu Hikmet Kaplan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve Yavuzeli Belediye Başkanı Mehmet Kaya, Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcıları, Şahinbey İlçe Başkanı Emre Öztürk, Şehitkamil İlçe Başkanı Ömer Faruk Gül, Oğuzeli İlçe Başkanı Metin Can Doğan, Yavuzeli İlçe Başkanı Arif Beşli, Araban İlçe Başkanı Yusuf Karademir, Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Nurdağı İlçe Başkanı Mehmet Gök ve parti teşkilatı tam kadro katıldı.


 YILDIZ BOŞ DURMADI
Geçen hafta başlayan kongre süreçlerinde İl ve İlçe teşkilatları ile birlikte yoğun mesai harcayan Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız; seçimlerin partimiz adına Gaziantep de 1. Parti olması adına çalışmalara şimdiden başladıklarını ve tüm teşkilatın sahada olduğuna dikkat çekerek Son yapılan yerel seçimlerin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de 3’üncü parti olduğunu ama il yönetimi ile sürekli istişare halinde  teşkilat olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını ve 2028 Genel seçimlerinde ilimizde birinci parti olacaklarını ifade etti. 
Ana hedeflerinin Genel Başkanları Doktor Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı seçtirmek olduğunu ifade eden Yıldız, “Yeniden Refah Partisi olarak, ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların çözümü noktasında teşkilatımızla birlikte elimizi taşın altına koyduklarını ve yönetime en büyük aday olduklarını dile getirdi. 
Her iki kongrede de konuşma yapan Yıldız, Yeniden Refah Partinin genel vizyonunu ve Gaziantep’teki teşkilatlanma çalışmalarını da anlatarak, partinin Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep’te de hızla büyüdüğünü ifade etti.

YÜKSEL MESAJLAR VERDİ
Kongrede konuşan MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel, partinin hedeflerine ve yerel kalkınmaya dair önemli mesajlar verdi. Yüksel, Gaziantep’teki sorunların çözümünde İl Başkanı Sedat Yıldız’ın liderliğindeki görevlerine seçilen ilçe başkanlardan ve yönetimlerden teşkilatın büyük katkılar sağlayacağını belirtti.

DEPREM KONUTLARI ZİYARET EDİLDİ
Kongrenin sona ermesinin ardından geçen sene meydana gelen ve asrın felaketi olarak değerlendirilen depremde en çok etkilenen şehirlerin başında gelen İslahiye’de deprem konutlarında ikamet eden vatandaşlar ziyaret edildi. 
Yaşanan sorunları dinleyen MKYK üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel, parti olarak mağdurlara her türlü yardımların yapılacağını belirtti.

NİZİP’TE ESNAFLAR UNUTULMADI
Yeniden Refah Partisi kafilesi Nizip ilçesinde yapılan kongre öncesi vatandaşlarla bir araya geldi. 
Kent merkezindeki ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ali Yüksel, bölge halkının sorunlarını dinledi, taleplerini not aldı.
Nizip kent merkezinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri sırasında kafileye yoğun ilgi gösterildi. Esnaflar, mevcut ekonomik şartlar ve esnafın yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, beklentilerini dile getirdi. Yüksel, ziyaretlerinde esnafın nabzını tutarak, Türkiye genelinde yaşanan ekonomik sorunların çözümüne yönelik partisinin projelerini anlattı.
Esnafın yanı sıra karşılaştığı emeklilerle de sohbet eden Yüksel, özellikle maaşların yetersizliğinden ve alım gücünün düşüklüğünden şikayet eden vatandaşların taleplerine kulak verdi. Ekonomik dengesizliklerin etkilerini azaltmak ve halkın yaşam kalitesini artırmak amacıyla Yeniden Refah Partisi’nin geliştirdiği çözüm önerilerini paylaştı.


Gerçekleşen Nizip ve İslahiye ilçelerinin ardında yeni yönetimler şu şekilde belirlendi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSLAHİYE İLÇE YÖNETİMİ
Haydar Özkan
Doğan Ümit Ercan Temtek
Ahmet Boz
İsmet Kaya
Hilmi Korkmaz
Mehmet Kaya
Mehmet Çetin
Veysel Doğan
İbrahim Halil Dikme
Yusuf Karadaş
Hasan Kalli
Aziz Atmaca
Ali Avcı
Mehmet Demir
Abdulkadir Tosun
Musa Çil
Musa Çağcağakar
Yusuf Öztürk


YENİDEN REFAH PARTİSİ NİZİP İLÇE YÖNETİMİ
Abdullah Kılıçparlar
Derviş Dörtbudak
Cumali Budak
Emrah Pamuk
İlyas Özdere
Ökkeş Yılmaz
Mehmet Demir
Osman Kılıç
Suphi Karataş
Abdullah Ağca
Bekir Çelik
İbrahim Halil Şimşek
Vahit Akpek
Hayri Kılınç
Murat Hayri Bakırcı
Mustafa Turgut
Yunus Ağaçkıran
Bilal Çakır
Hayri Öğüt
Adil Karakan
Vahit Kayan
Bekir Demir
Cengiz Yavuz
Ahmet Keskin
Abdullah Sever
Müslüm Küçük
Bilal Kocaman
Y. Süleyman Ağdemir
Salih Osanmaz
Ekrem Şimşek

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER