© Memo Haber 2022

Berat Albayrak'ın istifa şoku iddiası!

Bakan Albayrak, istifa mı etti? İşte ayrıntılar! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün sosyal medya hesabından kamuoyuna dikkatine şeklinde bir açıklama yayınlandı. Yayınlanan açıklamada Bakan Albayrak'ın sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiği ifade edildi. Ancak bu açıklama sadece sosyal medyada yer alırken henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Hazine ve Maliye Bakanı, Trabzonlu hemşerimiz Berat Albayrak'ın bugün sosyal medya hesabından yayınlanan bir açıklama dikkat çekti. Bakan Albayrak'ın hesabından "Kamuoyunun dikkatine" başlığı ile yayınlanan açıklamada sağlık sorunları nedeniyle bakanlıktan istifa ettiği ifade edildi.  Bakan Albayrak'ın istifası ile ilgili bilgi sadece sosyal medyadan yayınlanırken, bu bilgiyle ilgili resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.  Bazı sosyal medya kullanıcıları hesapların hacklenmiş olabileceğini değerlendirirken hükümetten konuyla ilgili resmi bir açıklama bekleniyor.  TWİTTER HESABI ASKIYA ALINDI Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın, resmi twitter hesabınında askıya alınması hackendi söylemlerini arttırdı.   Bakan Albayrak'ın İnstagram hesabının açık olduğu ancak yorumlara kapatıldığı gözlendi.  BAKANLIĞI SİTESİNDE DEĞİŞİKLİK YOK Hazine ve Maliye Bakanlığının resmi internet sitesinde de Bakan olarak Berat Albayrak görülüyor.  Tüm Türkiye şu anda Bakan Albayrak'ın istifa edip etmediğini merak ediyor!  ANKA HABER AJANSI İSTİFA ETTİĞİ YÖNÜNDE PAYLAŞIM YAPTI ANKA Haber Ajansı'da Bakan Albayrak'ın istifa ettiği yönünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, resmi Instagram hesabından istifa ettiğini duyurdu. Ancak Albayrak’ın Twitter hesabının askıya alınması "hacklendi mi" sorularının sorulmasına neden oldu

İŞTE O PAYLAŞIM

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER