© Memo Haber 2022

Bahçeli'ye Taşdoğan'dan tam destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesaplarını dondurdu. Bahçeli’nin kararına ilk destek, sağlam duruşuyla bilinen dava adamı Muhittin Taşdoğan’dan geldi. MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan, Bahçeli’nin kararı sonrası tüm sosyal medya hesaplarını dondurduğunu açıkladı.

Sosyal medya kullanımına ilişkin yeni bir düzenleme yoluna gidileceğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir açıklama yaparak sosyal medyanın kullanımının düzenlenmesi sağlanana kadar sosyal medya hesaplarını dondurduğunu açıkladı. Bahçeli’nin açıklamasına ise ilk destek MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan’dan geldi. Taşdoğan, Bahçeli’nin sözlerine destek içeren bir mesaj yayınlayarak, “yolu yolumuz” dedi ve sosyal medya hesaplarını askıya aldı.

MHP TEŞKİLATINDAN DESTEK
MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan’ın açıklamasından sonra MHP Gaziantep teşkilatından da Bahçeli’nin bu açıklamasına destek geldi ve sosyal medya hesapları bireysek tercih ile askıya alınmaya başladı.

TAŞDOĞAN BEĞENİ KAZANDI
Milletvekili Taşdoğan’ın Bahçeli’ye verdiği destek vatandaşlar ve partililer tarafından takdirle karşılanırken dava adamı olmasıyla tanınan Taşdoğan’ın bu davranışı da birçok kesim tarafından beğeniyle karşılandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER