Şahinbey'den üniversite öğrencilerine destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahinbey'den üniversite öğrencilerine destek
Abone ol
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencileri eğitime teşvik etmek için yapmış olduğu hediye ve destek halkasına bir yenisini daha ekleyerek Şahinbey İlçesi’nde ikamet eden tüm aktif lisans ve ön lisans üniversite öğrencilerine 200 TL destekte bulunuyor.

 Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencileri eğitime teşvik etmek için yapmış olduğu hediye ve destek halkasına bir yenisini daha ekleyerek Şahinbey İlçesi’nde ikamet eden tüm aktif lisans ve ön lisans üniversite öğrencilerine 200 TL destekte bulunuyor.

 Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Şahinbey Belediyesi, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden sonra üniversite öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Şahinbey’de ikamet eden üniversite öğrencilerine 200 TL destekte bulunan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin umudu olmaya devam ediyor.

 25 ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK

Şahinbey İlçesinde ikamet etmek şartıyla bütün üniversite öğrencilerine verilen destek için il dışında okuyan öğrencilerin aileleri ve Gaziantep’te eğitim gören öğrenciler sabahın erken saatlerinde Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelerek başvuruda bulundular. 25 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek olan başvuruya Şahinbey ilçesinde ikamet eden üniversite öğrencileri faydalanabilecek.

 ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilk gün başvurusunun 10 binin üzerinde olduğunu belirterek, “ Daha önce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine destekler sağladık. Aynı zamanda şehirde yaşayan vatandaşlarımıza her türlü kurstan faydalanma imkânı sağlıyoruz. Üniversite öğrencileri içinde bir destek yapalım diye düşündük. Kanunların bize verdiği yetkiler çerçevesinde şu an ilçemizde ikamet eden tüm üniversite öğrencilerimize ister Gaziantep’te okusun ister şehir dışında okusun onlara 200 TL destek sağlıyoruz. Bugün de müracaatları alıyoruz şu an yaklaşık 10 binin üzerinde müracaat aldık. Bu müracaatları yapan herkese bu ay içinde hemen ödemelerini gerçekleştireceğiz. Bu konuda herhangi bir sayı sınırlaması yok. İlçemizde ikamet eden ne kadar üniversite öğrencisi varsa bu imkândan faydalanabilir“ diye konuştu.

İNANILMAZ BİR PROJE

Başvuru yapmaya gelen öğrenciler Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu bu destek karşısında oldukça mutlu olduklarını belirterek, “ Açıkçası önce inanmamıştık. Daha sonra sosyal medya üzerinden ve belediyeden aldığımız bilgiler doğrultusunda buraya geldik. Bizim için çok önemli bir yardım Şahinbey Belediye Başkanına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kilis'te 8 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirildiÖnceki Haber

Kilis'te 8 bin 450 paket kaçak sigara el...

GTO başkanlarından taziye mesajıSonraki Haber

GTO başkanlarından taziye mesajı

Yorum Yazın

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltı
HKÜ, eğitim kurumları ile geleneksel iftar programında buluştu
Gaziantep'te 14 modifiye araca 117 bin TL ceza
İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Aykut Yalçın'dan 18 Mart meajı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü futbol takımı çeyrek finale yükseldi
GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi’nde Görev Değişikliği
Zirai Don Uyarısı: Gaziantep'te Çiftçilere Tedbir Çağrısı
Gaziantep'te 18 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Zaferin anısına fidan diktiler
HKÜ'de "Ramajam" heyecanı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari uyuşturucu taciri yakalandı
Şahinbeyli öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı
Doğan, iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
Gaziantep'te 62 adet sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te bayram öncesi fahiş fiyat denetimleri sürüyor
Uzm. Psikolog Elif Türkyiğit, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
Milletvekili Bakbak: Milletimizle gönül bağlarımızı pekiştiriyoruz
Akrabaların kavgasında kan aktı: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Erkek cinayeti: Kocasını tabancayla vurarak öldürdü!