GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Abone ol
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan’ın katılımıyla düzenlendi. 

GAÜN Diş Hekimliği Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, fakültenin eğitim-öğretim süreçleri, araştırma faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeleri konusunda değerlendirme yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, toplantıda yaptığı konuşmada fakültede bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek sözlerine başladı. Akademisyenlere seslenen Rektör Doğan, “Fakültemiz şu anda iyi bir durumda, ancak kaliteyi hep birlikte daha da artırarak fakültemizi çok daha iyi bir konuma taşıyalım” diye konuştu. Eğitim ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için ortak çaba vurgusu yapan Rektör Doğan, ulusal ve uluslararası alanda fark yaratacak projelere yönelinmesi gerektiğini ifade etti.

Prof. Dr. Doğan, konuşmasında özellikle TÜBİTAK ve Avrupa Birliği (AB) projeleri gibi prestijli çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. Doğan “Ulusal ve uluslararası projelerle üniversitemizin adını daha geniş kitlelere duyuralım” dedi. Ayrıca, üniversite bünyesinde personel ve öğrenciler için daha huzurlu bir çalışma ve öğrenim ortamı oluşturulmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Doğan, “Amacımız, hem akademik kadromuzun hem de öğrencilerimizin daha verimli bir atmosferde faaliyetlerini sürdürebilmesidir. Bu doğrultuda, altyapı ve sosyal imkanların geliştirilmesine yönelik adımları atıyoruz.” diye konuştu. 

Toplantıda, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Aydın da fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Fakültenin kısa sürede önemli bir mesafe kat ettiğini belirten Prof. Dr. Aydın, “Fakültemiz, akademik ve bilimsel anlamda hızla gelişiyor. Hedefimiz, bu başarıyı daha da ileriye taşımak” şeklinde konuştu.


 
Akademik kurul toplantısının ardından Rektör Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, öğrencilerle bir araya geldi. Diş Hekimliği Fakültesi’ni ziyaret eden Doğan, burada tedavi gören hastalar ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi. Hastaların durumları hakkında bilgi alan Rektör, onların görüş ve taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında hastane çalışanlarıyla da buluşan Prof. Dr. Doğan, sağlık personelinin çalışmalarını takdir ederek, hastanenin işleyişi ve hizmet kalitesi hakkında bilgi aldı. 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak...

CHP Gaziantep’ten Üyelere Önseçim ÇağrısıSonraki Haber

CHP Gaziantep’ten Üyelere Önseçim Çağrıs...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı