Üzümcü: Müslüm Yılmaz, Şahinbey İlçe Başkanlığı’na Atandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üzümcü: Müslüm Yılmaz, Şahinbey İlçe Başkanlığı’na Atandı
Abone ol
Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine Müslüm Yılmaz’ın atandığını duyurdu. Genç ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Yılmaz, ilçede Anahtar Parti çalışmalarına yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

MÜSLÜM YILMAZ KİMDİR?
1991 yılında Gaziantep’te doğan Müslüm Yılmaz, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden mezun olduktan sonra özel sektörde veteriner hekim olarak çalışmıştır. 2022 yılında kendi özel muayenehanesini açan Yılmaz, toplumla güçlü bağlar kurarak mesleğinde başarılı bir kariyer oluşturmuştur. Evli ve bir çocuk babası olan Yılmaz, şimdi de siyasi kariyerinde önemli bir adım atarak Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine getirilmiştir.

"ŞEFFAF VE ADİL YÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÇALIŞACAĞIZ"
Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Üzümcü, yaptığı açıklamada Müslüm Yılmaz’a duyduğu güveni dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “Şahinbey, Gaziantep’in kalbi niteliğindedir. Sayın Yılmaz, gençliğinin getirdiği enerji ve vizyonuyla bu ilçede partimizin gücünü artıracaktır. Kendisi, halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyerek, şeffaflık ve adalet ilkelerini ön planda tutacaktır.” şeklinde konuştu.
Başkan Üzümcü, Şahinbey’de Anahtar Parti’nin her mahalleye ulaşacağını ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağını vurgulayarak, “Halkımızın desteğiyle, Şahinbey’de önemli projelere imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY’DE YENİ BİR SAYFA
Müslüm Yılmaz, göreve gelir gelmez Şahinbey’de vatandaşlarla buluşarak ihtiyaçları yerinde tespit etmeye yönelik bir program başlatacaklarını açıkladı. “Bizim hedefimiz sadece bir siyasi hareket olmak değil, aynı zamanda bu ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmaktır.” şeklinde konuştu. Yılmaz, tüm Şahinbey halkını birlikte çalışmaya davet etti.
Yeni İlçe Başkanı Müslüm Yılmaz’ın göreve başlamasıyla, Şahinbey’de Anahtar Parti için yeni bir dönemin kapıları aralanmış oldu. Bu süreçte partinin tüm üyeleri, Şahinbey’i daha güçlü bir geleceğe taşımak için tam destek vereceklerini belirtti

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Sanık müteahhide 21 yıl 9 ay, sanık mimara ise 12 yıl ceza verildiÖnceki Haber

 Sanık müteahhide 21 yıl 9 ay, sanık mim...

Doğuştan işitme kaybı olan minik Yüsra, beyin sapı implantı ilk kez duyduSonraki Haber

Doğuştan işitme kaybı olan minik Yüsra,...

Yorum Yazın

GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü
GSOMEM ve Akbank’tan KOBİ’lerin Yeşil Dönüşümüne Destek için iş birliği protokolü
CHP’de Üye Kayıt Seferberliği…
Şule Yüksel şenler 2’nci Kitap ve Kültür Günleri başlıyor
Gaziantep Büyükşehir, Haftayı Dolu Dolu Geçirdi
GTB’de “Dış Ticaret İşlemleri Muhasebesi” Eğitimi
Gaziantep'te soba zehirlenmesi! 5 kişi az daha ölüyordu
Gece yarısı silahla vurdular! Jandarma araştırıyor 
Gaziantep'te korkutan yangın 
Gelecek nesiller için üretiyor 
Gaziantep'te 22 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Şehitkamil’de kadınlar iş sahibi olacak
Şahinbey Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz workshop etkinliği
Basın İlan Kurumu’nun yeni Yönetim Kurulu belli oldu
Metin İliksoy’un Acı Günü: Annesi Hadice İliksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı
NTO, GSO'da Düzenlenen "Uygulamalı UR-GE Atölyesi" Etkinliğine Katıldı
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar var