Şehitkamil'de MHP'li Türkaslan sesleri!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehitkamil'de MHP'li Türkaslan sesleri!..
Abone ol
Projeleriyle bilge kişilik MHP Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhamit Türkaslan, Memohaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı’nın sorularını yanıtladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhamit Türkaslan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmesi durumunda projeleri hazır. 3 bin kişinin katılımıyla aday adaylığını açıklayan Abdulhamit Türkaslan, MHP tabanında olduğu kadar Şehitkamil ilçesinde de sevilen siyasi simalar arasında ön planda yer alıyor.  Şehitkamil Belediye Başkanlığı için 6 aday adayının başvuruda bulunduğu MHP Şehitkamil İlçe Başkanlığının yerel yönetim seçimlerine yönelik çalışmaları ise sürüyor. İlçe başkanlığının bu çalışmalarında ise Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhamit Türkaslan ise siyasi ekibiyle birlikte çalışmaların en büyük ayağını oluşturuyor.

“PROJELERİMİZ HAZIR GÖREV BEKLİYORUZ”

Şehitkamil Belediye Başkan Adayı gösterilmesi halinde ortaya konacak projeleri daha şimdiden belirlemeye başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhamit Türkaslan güçlü ekibiyle çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Başlıca projeler arasında, “Her mahalleye yapılacak spor tesislerinde açılacak olan spor akademisi projesi hayata geçirilecek. Her mahalleye etüt merkezleri açılacak. 27 okula 27000 kitap projesi. Gazi şehrimizde eğitim fuarları gerçekleştirilecek. Kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde tamamlanacak” yer alıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhamit Türkaslan yapılan çalışmalar ve aday olması halinde ortaya konacak çalışmaları Memohaber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı’ya anlattı.

NİÇİN ADAY OLDUNUZ?

25 yıllık meslek hayatımda bu memleketin vatan evlatlarını hiçbir mezhep yetişme döngü tarzı varlık ya da yokluk değerlendirmesi yapmadan kendi evlatlarım gibi görmenin gayretindeyim, siyaset arasında ötekileştirmenin insanlara sınıflara ayrıldığını meslek işler yüzüne değerlendirilmenin dorukta olduğu bu dönemde herkesin bağrına basan birinin, bu arenada yer alması gerektiği inanıyorum işte o zaman dedim ki neden olmayayım   ben 782 bin metrelik Anadolu coğrafyasında her etnikten her mezhepten her meşrepte, bağrına basa bilen olduğu gibi kabul edebilen benim insanlarımdır diyen ve onlarla ilgili bir düşünce söz konusu olduğunda olumlu yada olumsuz, canını ortaya koyabilen bir öğretmensem, siyasette de bunu yapacağıma inandım. Bir diğer husus Anadolu’nun taşrasında köyünde tırnağı ile taşıyla yoksulluk içerisinde  okuyan bir ailenin çocuğum ben, azım ettiğin zaman her şeyi  elde edebileceğimize inandım ben, kendi imkanlarım ile okudum çalışarak okudum hamdolsun kimseye hiç muhtaç olmadım. Varlıklı insanlar tabi siyaset yapmalı, kalitesi, karizması etiketi olan insanlar tabi ki siyaset yapmalı ama daha ötesi kendi azmini iradesini ortaya koyabilen insanların daha çok iyi hizmet edebileceğine inandığım için politikada aday olma gayretine girdim ve aday oldum.

NEDEN SİYASETE MHP İLE BAŞLADINIZ?

Orta okul çağlarında ailemden abim rahmetli oldu tabi, Ülkü Ocakları mensubu olmasıyla bir ülkücü kimlik vardı, 89 yılından beri de Ülkü Ocaklarında değişik kademelerde görev aldım çünkü şunu gördüm inandığım değer buydu milli değerlerimizin en iyi savunulduğu en iyi yaşandığı camiayaydı inançlar noktasında riyaya fırsat vermeden Allah rızası için İslam inancının yaşandığı bir camiayaydı Türk milletini ötekileştirmeden ayrıştırmadan, olduğu gibi bağrına basan bir camia olması değerlerimin yüzde yüzünü orda yaşamasına şahit olduğum için Milliyetçi Hareket Partisi.

Ak Parti Genel Merkezi ile MHP Genel Merkezi Gaziantep’te seçime ittifakla girmesini istiyor musunuz, bu konuda ki görüşleriniz neler? Şehitkamil İlçe Belediye Başkan Aday Adayısınız belediyenin ne gibi sorunları var bunları biliyor musunuz?

Sorunları biliyoruz özellikle kentsel dönüşüm Şehitkamil de can sıkıcı noktada mevcut belediye başkanlığının kentsel dönüşüm alanların da yaptığı yıkımların telafi etmeden, balçık, çamura döndürdüğünü görüyoruz, en önemli sorun  kentsel dönüşümün çok hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi   bir diğer husus imarlı alanla varoşlar dediğimiz kenar semtler hizmet alım noktası çok farklı, imarlı alanlarda hizmet çok üst düzeyken maalesef taşrada insanımız belediye hizmetlerine nerede mahrum denilecek pozisyonda. Genç nüfusu Avrupa’da en fazla olan bir ülkeyiz memleketimizdi 2 milyon nüfusa tekabül edersek bunun büyük çoğunluğu gençler, işsizlik hat safa da sportif pozisyonumuz maalesef göz önünde eğitimde ben bir eğiticiyim 24 yıllık bu memlekete  öğretmen olarak hizmet etmiş bir insan olarak, üzülerek söylüyorum Türkiye 63cüyüz  yani bırakın Şehitkamil’i Nizip kadar nüfusu olmayan illerin bile çok gerisindeyiz. Son zamanlarda Feto denilen olayı göz önünde bulundurursak çocuklarımızı eğitimde takviye eğitimini alıp dershaneler altında vatan haini yetiştirme gayretine girer bir merdiven altı eğitim sistemi ortadan kaldırıp devletin gözetiminde boşta kalan atanamayan öğretmenlerimizi değerlendirerek hem onlara istihdam sağlamak hem de çocuklarımızın milli, manevi duygularla beslemek tahsillerini en iyi düzeyde yapmasını sağlayacak bir eğitim modeli oluşturmak.  Diğer olay yaşlılarımızın evlerine mahkum olması sanki onlar için belli bir yaştan sonra hayat dört duvar arasında devam etmeli, evet belki mevcut belediyelerimiz yaşlılarımızı evde bakım gibi projeler üretmişler yetersizde olsa iyi kötü  çalışmalar var ama biz bunun ötesinde sosyal kültürel alanlarda da yaşlılarımızın aktif olabileceğini  hayat keyif alarak yaşayabilecekleri projeler düşünüyoruz.

Sorumuzun başında ittifakla ilgili bir soru vardı,  şimdi malumunuz 15 Temmuz 2016’da ülkemizin maruz kaldığı bir ayaklanma darbe girişimi oldu o günden sonra liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçelinin ortaya koyduğu  bir irade var ülkücüler bu memlekette yaşadığı sürece vatan hainlerinin hiç birine geçit vermeyeceklerdir, rakipte olsak söz konusu memleketin iradesini yapan siyasi iktidarsa da, muhalefet etmem gerekiyorsa muhalefet ederim ama muhalefeti içte yaparken  dışa karşı ülkeme zarar verecek dış mihratlı iç teröristlere, iç tehditlere karşı hükümeti desteklerim anlayışı ile yönetilen bir Cumhur ittifakıdır, genel merkezimizin almış olduğu bu karar doğrultusunda başta biliyorsunuz İstanbul, İzmir , Ankara da aday göstermeden Ak Partinin belirlediği adayı kayıtsız şartsız destekleyeceğimizi söyledik. Gaziantep’le ilgili hala bir belirginlik yok, eğer teşkilatımız bize çıkın eşit şartlarda ki şartlar eşit değil, bir tarafta mevcut belediye var bir tarafta siz tavanlı kendi imkanlarınızla devlet hiçbir imkanı yokken mücadele edeceksiniz ama buna rağmen çıkın ittifaksız AKP de dahil diğer siyasi partiler rakipleriyle mücadele ederek, ki benim taraf olduğum seçim bu ben istiyorum ki herkes ittifaksız çıksın, kendi projelerini, kalitesini, memleket insanına dokunuşunu ötekileştirmeden , ayrıştırmadan herkes kendi insanına anlatsın, vatandaşını takdiri ile de aldığı oyu  ortaya koysun lakin, MHP ile AKP arasında yürütülen bu sürecin nihayetin de AKP yada MHP lehine Şehitkamil’e vermesi söz konusu olacaksa da buna da varım. Çünkü liderimizin ortaya koyduğu irade bizim için emirdir. Ama bir aday adayı olarak ben MHP’nin ben ve diğer 5 arkadaşımızdan biri ile yarışmaya kendi amblemimiz, kendi projelerimiz ile girmekten yanayım

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Terör örgütündeki tedirginlik devam ediyorÖnceki Haber

Terör örgütündeki tedirginlik devam edi...

Gaziantep'te otomobilde 2 kilo esrar ele geçirildiSonraki Haber

Gaziantep'te otomobilde 2 kilo esrar ele...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı