Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu yayımladığı mesajda, “Bundan tam 101 yıl önce, bu topraklarda büyük bir diriliş, büyük bir bağımsızlık mücadelesi verilmiş; bu millet, boyun eğmez duruşuyla esareti reddetmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bu anlamlı gün, aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyet uğruna verdiği mücadeleyi taçlandıran, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere miras bıraktığı en büyük eserlerden biri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümüdür” ifadelerini kullandı.

Başkan Fedaioğlu, “Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin ortak iradesinin, birlik ve beraberliğimizin en güçlü ifadesidir. Cumhuriyet, sadece bir yönetim biçimi değil; halkın iradesinin egemen olduğu, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık aşkını somutlaştırdığı bir değerler bütünüdür. Gazi şehir Gaziantep, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıkla Cumhuriyet’in temellerini atan ruhun en güçlü temsilcilerinden biri olmuştur. Bugün de Gaziantep, üreten, büyüyen ve ülkemize katma değer sağlayan yapısıyla Cumhuriyetin gücünü ve dinamizmini temsil ediyor” dedi.

“DEMOKRASİMİZİ DAHA DA İLERİ TAŞIMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

‘AK Parti olarak, bu kutlu yürüyüşte milletimizle omuz omuza, Cumhuriyetimizin değerlerini koruyarak ve yücelterek çalışmaya devam ediyoruz’ diyen İl Başkanı Fedaioğlu, “Türkiye, Cumhuriyet’in 100. yılını geride bırakırken, artık “Türkiye Yüzyılı”nın kapılarını açıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni bir döneme adım atıyoruz. Türkiye Yüzyılı, sadece bizim değil; gelecek nesillerin de özgür, güçlü ve bağımsız bir ülkede yaşama hayalinin gerçeğe dönüşmesidir. Bu yüzyıl, sadece bizim değil, tüm mazlum milletlerin umut kaynağı olacak, ülkemiz her alanda lider bir ülke konumuna yükselecektir. AK Parti olarak, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmak, onu gelecek nesillere daha güçlü, daha kalkınmış bir Türkiye olarak bırakmak en büyük hedefimizdir. Bizler, Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruyarak, demokrasimizi ve ekonomimizi daha da ileri taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yılında, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuçÖnceki Haber

Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç

Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyorSonraki Haber

Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had sa...

Yorum Yazın

SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
ASİD Genel Başkanı Dr. Yıldırım'dan Cumhuriyet Bayramı mesajı
Dr. Kileci: Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak en önemli görevimizdir
 GTB Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı