Özpineci: Asla geri çekilme ve birleşme yok!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özpineci: Asla geri çekilme ve birleşme yok!
Abone ol
Gaziantepspor Kulübü Başkan adayı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un pazar günü yapılacak kongre öncesi Başkan adayı Hasan Şahin’le birleşme olacağı yönündeki iddialarına açıklık getirerek, çıktıkları bu yoldan asla geri adım atmayacakları söyledi.

Gaziantepspor Kulübü Başkan adayı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un pazar günü yapılacak kongre öncesi Başkan adayı Hasan Şahin’le birleşme olacağı yönündeki iddialarına açıklık getirerek, çıktıkları bu yoldan asla geri adım atmayacakları söyledi.

Gaziantepspor ve kendisi hakkında kamuoyunda kötü bir izlenim bırakmak için yapılan itibarsız haberlerin hiçbir gerçeklik payının olmadığını belirten Gaziantepspor Kulüp Başkan adayı Mutlu Özpineci şu açıklamalarda bulundu:

“50 yıllık geçmişe sahip, Türk futbolunun en önemli kulüplerinden bu şehrin markası ve her şeyi olan Gaziantepspor’umuzun kongresi öncesi Başkan Adayı Sayın Hasan Şahin ile birleşme iddiaları gündemde. Bu gün de Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ile yaptığımız toplantıda Gaziantepspor Kulübünün başkanlık adaylığından geri çekilmeyeceğimi ve çıktığım bu yolda kararlılıkla devam edeceğimi belirttim. Kongre günü Sayın Hasan Bey birleşme teklifinde bulunmuştu. Ben o gün de birleşmeyeceğimizi ve her şeye rağmen Gaziantepspor’u tekrardan şahlandırmak için kongreye başkan adayı olarak katılacağımı bir kez daha sizlere bildirmek istiyorum. Ben ve arkadaşlarım yola çıkarken yaşayacağımız sorunları da sıkıntıları da çok iyi biliyorduk. Bizim tek hedefimiz bu kulübün kapanmaması, tabelasının inmemesi ve hepsinden önemlisi de Gaziantepspor’un yok olmamasıydı. Biz sonuna kadar düşürülmek istenen Gaziantepspor’umuzu kaldırmak için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Yönetim olarak maddi manevi her şeyimizle bu yola çıktık. Çıkarken de Gaziantepspor’u, eski günlerin de olduğu gibi taraftarıyla, şehri ile ve sevenleri ile hep birlikte bulunduğu bu durumdan kurtaracağız. Bu yola çıkarken benim ve yönetimim hakkında asılsız haberler yazılıyor.  Ama herkes şunu bilsin ki çamur at izi kalsın politikasına kesinlikle taviz vermeden pazar günü gerçekleştirilecek kongre için de adaylığımı geri çekmedim ve kimseyle de birleşme kararı almadığımı sizlere kamuoyuna duyurmak istiyorum.” 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Romanya’daÖnceki Haber

Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Gaziantep'te başarılı 3500 öğrenciye bisikletSonraki Haber

Gaziantep'te başarılı 3500 öğrenciye bis...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı