İşte genç kadının kardeşi tarafından vurulma nedeni...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşte genç kadının kardeşi tarafından vurulma nedeni...
Abone ol
Gaziantep'te dün kardeşi tarafından yol ortasında başından vurularak yaralanan 3 çocuk annesi Özlem Koç (28) yaşam savaşı verirken, olayla ilgili detaylarda ortaya çıkmaya başladı.

Gaziantep'te dün kardeşi tarafından yol ortasında başından vurularak yaralanan 3 çocuk annesi Özlem Koç (28) yaşam savaşı verirken, olayla ilgili detaylarda ortaya çıkmaya başladı. 

Memohaber’in edindiği bilgiye göre, Özlem Koç’un kardeşi Ali K. tarafından barışmak için Bursa'dan Gaziantep'e çağrıldığı ve başından vurulduğu ortaya çıktı. Olayın ardından polisin yaptığı araştırmalarda, erkek kardeşi tarafından vurulan Özlem Koç'un (28) yaklaşık 6 yıl önce kocası Ramazan K.'nın amcasının oğlu Ökkeş K. ile kaçarak Bursa'da yaşamaya başladığı öğrenildi. Gaziantep'te, 27 Mart Pazar günü Güneş Mahallesi, 29 Nolu Sokak üzerindeki boş bir arazide Ali K. (23) kız kardeşi Özlem K.'nın kafasına dayadığı silahla iki el ateş ederek ağır yaraladı. Kafasına iki kurşun isabet eden Özlem K. kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verirken, polisin yaptığı araştırmalarda olayla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

KOCASININ AMCASININ OĞLU İLE KAÇTI

İddiaya göre, Ramazan K. ile evli olan Özlem K. yaklaşık 6 yıl önce kocasının amcasının oğlu Ökkeş K. ile kaçarak Bursa'da birlikte yaşamaya başladı. Özlem K.'nın bu birlikteliğinden 3 çocuğu dünyaya geldi. Bu süre içerisinde hem kendi ailesi ve hem de kocasının ailesi ile tüm bağlarını kopartarak izini kaybettirdi.

KARDEŞİ BARIŞMAK İÇİN GAZİANTEP'E ÇAĞIRDI

İddiaya göre, Özlem K.'nın ailesi 6 yıl boyunca izini sürdü ve Bursa'da yaşadığını tespit ederek kendisine ulaştı. Barışmak için Özlem K. ve Ökkeş K. Gaziantep'e çağrıldı. Özlem K. ile Ökkeş K. Gaziantep'te bir yakınlarının evinde bir araya gelmeye ve barışmaya ikna edildi.

YOLUNU KESİP KAFASINA SIKTI

Özlem K. Güneş Mahallesi'ndeki bir yakınının evine giderken kendisini takip eden kardeşi Ali K. eski kocası Ramazan K. ve eski kocasının kardeşi Abdullah K. tarafından aracının yolu kesilerek arabadan indirildi. Burada Özlem K. erkek kardeşi ve eski kocasıyla tartışırken, kaçtığı Ökkeş K.'da olay yerine çağrıldı. Başka bir otomobil ile kısa sürede olay yerine gelen Ökkeş K. arabadaki pompalı tüfeği çıkartarak Özlem K.'nın bırakılmasını istedi. Bu sırada Ali K. üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartarak kız kardeşi Özlem K.'nın başına dayadı. Ali K. peş peşe iki el ateş ederek Özlem K.'yı kafasından ağır yaraladı. Ökkeş K.'da pompalı tüfekle Ali K., Ramazan K. ve Abdullah K.'ya ateş etti. Ali K. saçmalarla hafif yaralanmasına rağmen olay yerinde bulunan otomobiliyle Ramazan ve Abdullah K. ile birlikte kaçtı. Özlem K. ise birlikte yaşadığı Ökkeş K. tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kafasına iki kurşun isabet eden Özlem K. yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verirken hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, kısa sürede Ökkeş K. Ali K. ile Ramazan ve Abdullah K. kardeşleri yakaladı. Emniyette sorguları tamamlanan Ökkeş K. ile Ali K. Tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Özlem K.'nın eski kocası Ramazan K ile kardeşi Abdullah K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTO Yönetimi, yaşlıları unutmadıÖnceki Haber

GTO Yönetimi, yaşlıları unutmadı

Fadıloğlu genç sporcuları ağırladıSonraki Haber

Fadıloğlu genç sporcuları ağırladı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı