İSO 500’de listede 90 basamak yükseldi 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSO 500’de listede 90 basamak yükseldi 
Abone ol
Gaziantep ve Türkiye’nin önemli şirketlerinden olan Altunkaya Grup, üretim, istihdam ve ihracatta zirveye yükselmeye devam ediyor. 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan, sanayi sektörlerinin devlerini belirleyen ve 1968’den bu yana aralıksız olarak açıklanan ‘Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nın 2023 yılı sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. 

Listede her zaman olduğu üst sıralarda yer bulan Gaziantep firmalarından Alkunkaya da üretimden gelen net satış rakamıyla bu kez 269. sırada yer aldı. Alkunkaya grubu şirketlerinden Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş. 2022 yılı rakamlarına göre de 359. sırada yer almıştı.  

Bu yılın dünya ülkeleri için olduğu gibi Türkiye için de zorlu bir yıl olduğu, Gaziantep ve bölge illeri için ayrıca bir deprem felaketinin yaşandığını hatırlatan Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, yaşanan büyük felaket ile ulusal ve küresel ekonomik olumsuzluklara rağmen üretim, istihdam ve ihracatı arttırmaya çalıştıklarını söyledi. 

Türkiye sanayisi için önemli olan İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında önceki yıl ciddi bir yükselişle 359. Sıraya yükseldiklerini hatırlatan Altunkaya, “Bu yıl açıklanan 2023 listesinde de  Altunsa Grup bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerimizden birisi olan Lidersan'ın daha üst sıralarda yer alması Altunkaya ailesini mutlu etmiştir. Elbette başarı bir ekip işidir. Global krizlere, pandemi ve pandeminin getirdiği sıkıntılara ardından Ukrayna-Rusya savaşıyla bölgede ve dünyada bozulan dengelere ve büyük deprem felaketine rağmen firmamız üretimini arttırarak sürdürmektedir. Başarıda emeği geçen çalışanlarımızı ve bizleri destekleyenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de aynı inançla ülkemizin ekonomisine üretim, istihdam ve ihracatla katkılar sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fedaioğlu memohaber’e konuştu Önceki Haber

Fedaioğlu memohaber’e konuştu 

CHP'li Öztürkmen: Gaziantep Halep'e dönüyorSonraki Haber

CHP'li Öztürkmen: Gaziantep Halep'e dönü...

Yorum Yazın

Vücudun Hemen Her Bölgesindeki Hücreler, Kanser Hücrelerine Dönüşebilir
18 Mart Çanakkale Zaferi’nde Nizip’te Şehit ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi
İBB İmamoğlu gözaltında!
Gaziantep'te 19 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Çanakkale Şehitleri Anıldı
GAÜN Hastanesi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
Gaziantep’ te Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılında Duygusal Anma Töreni
İl Başkanı Fedaioğlu’ndan Gazze’deki Katliama Sert Tepki
İl Başkanı Fedaioğlu, Gaziantep’i Karış Karış Geziyor
Nizip’te 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Anıldı
NTB Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Başkan Yılmaz’dan Memohaber’e özel açıklamalar
Yılmaz: Şehitkamil daha temiz olacak
MÜSİAD Gaziantep Şubesinden geleneksel iftar programı
Mehmet Sait Kirazoğlu’na Önemli Görev
Gaziantep protokolünden 18 Mart mesajı
Meriç: Şaibeli Sınavlarla Kadrolaşan FETÖ’nün Diplomaları İptal Edilmeli!
CHP Gaziantep’ten Üyelere Önseçim Çağrısı
GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltı