Fedaioğlu memohaber’e konuştu 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fedaioğlu memohaber’e konuştu 
Abone ol
Kuruluşundan beri AK Parti’de bir nefer olarak çalıştığını söyleyen AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, ilk günkü gibi herkesi toparlayan, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışıyla çalışarak kendisine bu önemli görevi veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine layık olacağını söyledi. 

Memohaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı’ya açıklamalarda bulunan Fedaioğlu, kuruluşundan bu yana partide görev yaptığını, Yedek yönetim kurulu üyesi, asil yönetim kurumu üyesi, dış ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı, milletvekilliği aday adaylığı ve il başkan vekilliği yaptığını hatırlatarak, “Teşkilatımızla, kentimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, sanayici ve ticaret erbabımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.  AK Parti bu ülkenin ve kentimizin umudur. Biz de omuzlarımızdaki yükün ağırlığını ve önemini bilerek hareket edeceğiz” diye konuştu. 

İLK AÇIKLAMA MEMOHABER’e 

Siyaset ve iş dünyasının tanınan ve sevilen ismi Fatih Muhaddis Fedaioğlu, 3 yıldır MÜSİAD Şube Başkanlığı görevini yürütüyor.  2011 yılından bu yana MÜSİAD üyesi olan Fedaioğlu, kuruluşundan beri de AK Parti’de görev yapıyor. Sanayiciliğinin yanı sıra mesleki kuruluşlar ve siyasetin içinde aktif olarak görev yapan Fedaioğlu’nun il başkanlığına atanacağı bir süredir bekleniyordu. Memohaber’in ilk günden buyana yaptığı haberlerde olduğu gibi Fedaioğlu’nun göreve atanması sürpriz olmadı. 

ARKADA DEĞİL, ÖNDE OLACAĞIZ

Yeni yönetimi oluştururken şehrin dinamiklerine, vizyonuna, partinin kentteki durumuna dikkat edeceklerini söyleyen Fedaioğlu, “Cumhurbaşkanımızın bizden beklentilerini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun, şehirle bütünleşen, teşkilatlarımızla tam bir uyum içinde çalışacak güçlü bir yönetim oluşturacağız. Gaziantep sıradan bir şehir değil, burada şehrin öncüsü olmak durumundayız. Vizyonumuzla şehre katkıda bulunmamız gerekiyor. Arkada kalan değil, önde olan, yol gösteren bir ekiple çalışmak istiyorum” diye konuştu. 


FEDİAOĞLU KİMDİR? 

1970 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Babası Veli Hoca olarak bilinen vaiz hocası Veli Fedaioğlu annem Hatice Fedaioğlu’dur. İlkokul eğitimini Gaziantep Kolej Vakfında ve sonrası ortaokulu İstanbul Ortaköy Gaziosmanpaşa Ortaokulun da tamamladı. Liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde Yatılı okurken 1984 yılında babası vefat edince zorunlu olarak Gaziantep’e dönerek hem Gaziantep Lisesinde okudum hem aile şirketi olan Fedaioğlu Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. un fabrikasında öğrencilik yıllarından itibaren iş hayatı içinde aktif olarak yer aldı.
Askerliğii 1992 yılında T.B.M.M. Milli Saraylar Muhafız Birliği Dolmabahçe Sarayı Karargâhında yaptı. 1994 yılında lisan öğrenmek üzere gittiği Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde ki da San Francisco Üniversitesinde burs kazanınca aynı üniversitenin McLaren İşletme Fakültesine kayıt oldu ve bu fakültenin finans bölümünden başarı mezun oldu. (Tatillerde ve devre aralarında da dersler alarak). Okurken ve okul sonrası A.B.D.’de Marriott, Painne Webber, Prudential Securities gibi birçok saygın kuruluşlarda çalıştı ve aile şirketinin selameti ve devamı ve memleket sevgisi ağır basınca 1999 yılında memleketi olan Gaziantep’e döndü.
İnşaat Mühendisi Melda Fedaioğlu ile evli olan Fatih Muhaddis Fedaiığlu iki çocuk babası.

İş hayatımdaki başarılarımı sosyal hayatına da taşıyabilmek için Gaziantep Sanayi ve Ticaret Odaları, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (Denetleme Kurulu Başkanı) ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu olmak üzere üyelik ve görevleri olmuştur. Halen 2. Dönemim olmak üzere MÜSİAD (MÜSTAKİL SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ) Gaziantep Şube başkanıdır.

Kuruluşunda gönüllü olarak mahallelerde başlamış olduğu AK PARTİ siyasi kariyeri, 2005 yılında zamanın kurucu il başkanlarından Sayın Ökkeş ERUSLU’nun kendisini yedek yönetim kurulu üyesi olarak yönetime alması ile resmen başladı. Zaman içerisinde AK PARTİ İl Başkanlığında il başkanlarının tensipleri ile asil yönetim kurulu üyesi ve İl Başkan Yardımcılığı ve  EYÜP ÖZKEÇECİ 2. döneminde İL BAŞKAN vekilliği olmak üzere birçok görevlerde bulundu. 2011 yılında AHMET UZER döneminde Genel Seçimlerde milletvekilliği aday adaylığı süreci oldu. Müteakip tüm seçimlerde AK PARTİ’de resmi görevi olup olmadığına bakmaksızın tüm seçim çalışmalarında aktif olarak destek veren Fatih Muhaddis Fedaioğlu, halen Fedaioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesindeki “Gaziantep Fedaioğlu Unları”  ŞİRKET DIŞ TİCARET müdürü olarak görevini yürütüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GSO haziran ayı meclis toplantısı yapıldıÖnceki Haber

GSO haziran ayı meclis toplantısı yapıld...

İSO 500’de listede 90 basamak yükseldi Sonraki Haber

İSO 500’de listede 90 basamak yükseldi 

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi