İYİ Parti Gaziantep teşkilatı İstanbul’da sahaya indi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Gaziantep teşkilatı İstanbul’da sahaya indi
Abone ol
23 Haziran’da yapılacak Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’a giden İYİ PartiGaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş ve yöneticiler çalışmalara başladı.

 

Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş ve yöneticiler çalışmalara başladı. Gazianteplilerin yoğun şekilde yaşadıkları bölgelerde seçim çalışmalarına katılan Karakuş ve il yöneticileri, vatandaşlarla sohbet ederek Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu’na destek istediler.

Şişli, Zeytinburnu, Bakırköy, Eyüp Sultan ve Fatihte saha çalışmasına katılan İYİ Parti Gaziantep İl yöneticilerinin Genel başkan Sayın Meral Akşener'in İstanbul programına da katılacağı belirtildi.

31 Mart’ta sandıktan çıkan halk iradesinin hiçe sayıldığını ve seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının haksız bir şekilde iptal edildiğini söyleyen İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş,” 31 Mart seçimlerinden sonra yaşananlar ve seçimin haksız yere iptal edilmesi gördüğümüz kadarıyla İstanbulluları fazlasıyla üzmüş. Öyle sanıyorum ki, 23 Haziran’da Ekrem İmamoğlu sandıktan daha büyük bir oy farkıyla çıkacak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturacaktır. Çünkü, gittiğimiz her bölgede aldığımız geri dönüşümler bunu çok net bir şekilde gösteriyor” diye konuştu.

Gaziantep İl Teşkilatı olarak seçim gününe kadar İstanbul’da kalacaklarını ve 23 Haziran sabahına kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını sözlerine ekleyen Karakuş,” Gaziantepli hemşerilerimizin yoğun şekilde yaşadıkları bölgelerde çalışmalarımızı yapacağız. 23 Haziran akşamı da sandıklar açıldıktan sonra Ekrem İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanlığını bir kez daha tescilleyeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köpeğe çarpmak istemedi yan yattı: 2 yaralıÖnceki Haber

Köpeğe çarpmak istemedi yan yattı: 2 yar...

TİM’in Sektör Şampiyonu Gaziantep'ten Altunkaya’ya ÖdülSonraki Haber

TİM’in Sektör Şampiyonu Gaziantep'ten Al...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 19 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Çanakkale Şehitleri Anıldı
GAÜN Hastanesi’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
Gaziantep’ te Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılında Duygusal Anma Töreni
İl Başkanı Fedaioğlu’ndan Gazze’deki Katliama Sert Tepki
İl Başkanı Fedaioğlu, Gaziantep’i Karış Karış Geziyor
Nizip’te 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Anıldı
NTB Başkanlarından 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Başkan Yılmaz’dan Memohaber’e özel açıklamalar
Yılmaz: Şehitkamil daha temiz olacak
MÜSİAD Gaziantep Şubesinden geleneksel iftar programı
Mehmet Sait Kirazoğlu’na Önemli Görev
Gaziantep protokolünden 18 Mart mesajı
Meriç: Şaibeli Sınavlarla Kadrolaşan FETÖ’nün Diplomaları İptal Edilmeli!
CHP Gaziantep’ten Üyelere Önseçim Çağrısı
GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltı
HKÜ, eğitim kurumları ile geleneksel iftar programında buluştu
Gaziantep'te 14 modifiye araca 117 bin TL ceza
İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Aykut Yalçın'dan 18 Mart meajı