Fedaioğlu "Kucaklayıcı,toplayıcı ve dengeli yönetim" için kolları sıvadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fedaioğlu "Kucaklayıcı,toplayıcı ve dengeli yönetim" için kolları sıvadı
Abone ol
AK Parti Gaziantep il başkanlığının A takımına girmek için müracaat patlaması yaşanırken, yönetim için son viraja girildi. Fedaioğlu Kucaklayıcı, toparlayıcı ve dengeli liste çıkartmak için günde 18 saat mesai ile çalışıyor. Başvurular cuma günü mesai bitiminde son buluyor.

www.memohaber.com haber merkezi AK Parti Gaziantep il başkanı Fatih Muhaddis Fedaiğlu'nun yönetim kurulu oluşturma sürecini mercek altına alarak takibe başladı. 900 kişinin üzerinde yönetime girmek için başvuru yapanları tek tek dinleyen Fedaioğlu'nun ince eleyip sık dokuduğu gözlendi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep AK Parti il başkanı olarak atanan Fatih Muhaddis Fedaioğlu özverili bir şekilde çalışmalara başladı.
AK Parti’de Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in görevden istifasının ardından, yaklaşık 4 aydır il başkanlığını vekaleten Murat Şerbetçi yürütüyordu. Genel merkez, il başkanını belirlemek için 15 gün önce temayülleri gerçekleştirdi. Yapılan temayülün ardından genel merkez 4 ismi Ankara’ya çağırdı. Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Gaziantep Koodinatörü Hakan Kahtalı davet edilen isimlerle tek tek görüşme gerçekleştirdi. MKYK toplantısının sona ermesinin ardından çağrılan isimler bu kez tek tek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler. Erdoğan, görüşmenin ardından yeni il başkanının Fatih Fedaioğlu olduğunu açıkladı.

‘’ESKİ GÜNLERE DÖNMEK İSTİYOR’’
Gaziantep'te köklü bir aileden gelen, iş adamı kimliğinin yanı sıra siyasette de yıpranmamış ve temiz bir geçmişe sahip, Ekonomi üzerine almış olduğu eğitimin ardından Amerika'da dünyaca ünlü finans kuruluşlarında uzun yıllar çalışan Fedaioğlu ile birlikte Gaziantep’te AK Parti camiasında yeniden yüzler gülmeye başlarken www.memohaber.com ekibinin edindiği kulis bilgilerine göre, tekrar AK Parti’nin güçlü olduğu dönemlere dönmek istediği öğrenildi. Fedaioğlu, çalışmalara erken başlaması ile birlikte ilk iş olarak yeni yönetim belirlemek için kolları sıvadı. İlk etapta edinilen bilgilere göre 900’ün üzerinde başvuru yapıldığı öğrenildi. Başvuru süresinin sona ermesine yaklaşılırken, önemli kriterlere göre değerlendirmeler yapılıyor. Başvurunun tamamlanmasının ardından ise, Fedaioğlu bizzat kendisi görüşerek mülakatları sürdürürken, 50 asil, 25 yedek üyenin belirlenmesinin ardından kucaklayıcı, toplayıcı ve dengeli bir yönetim çalışmalar hız kazanacak. 12 Temmuz saat 17:00'da başvuru süresi sona erdiği öğrenildi.

BAŞVURU HAVUZU SIKI TAKİPDE

31 Mayıs  2024'de yapılan mahalli idareler seçiminde Gaziantep'te kan kaybına uğrayan AK parti hızlı toparlanmak için Partinin bir çok kademesinde görev almış güler yüzü, samimiyeti ve çalışkanlığı ile bilinen  iş insanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu'nu Gaziantep'in yeni il başkanı atanmasından sonra yönetimi oluşturmak için çokta acele etmeyerek işi sıkıya aldı. Yönetim kuruluna girmek için başvuru havuzu oluşturulmasının ardından 900'ün üzerindeki kişilerin mülakatını bizzat yapan il başkanı işi iyiden iyiye sıkı tutarak parti vizyonuna sadık ve kariyerlerine dikkat ederek mülakat sonrası listeyi Genel merkeze sunacak. Genel merkez Gaziantep il başkanının göndermiş olduğu listenin tüm detaylar incelendikten ve araştırdıktan sonra Fedaioğlu'nun çalışabileceği A Takımı listesini önümüzdeki günler içinde onaylayarak ilan etmesi için il başkanına yetki vereceği öğrenildi.
UZUN MESAİ İÇERİSİNDE
Başkan Fedaioğlu ayrıca göreve getirildiği ilk günden bu yana özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, günde 18 saat çalıştığı öğrenildi. Eski ve yeni yönetimlerle el ele birlikte AK Parti Gaziantep teşkilatını ileriye götürmeyi hedefleyen Fedaioğlu, ayrıca her kesimden şimdiden taktir de toplamaya başladı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dur İhtarına Uymadı Aracıyla Polise Çarpıp KaçtıÖnceki Haber

Dur İhtarına Uymadı Aracıyla Polise Çarp...

Sudan Ankara Büyükelçisi Nadir Yusuf El Tayeb Gaziantep'te Temaslarda BulunduSonraki Haber

Sudan Ankara Büyükelçisi Nadir Yusuf El...

Haber Yorumları

  • Sadık Aydoğan12-07-2024 12:45

    Likayet özveri ilk günkü ak parti heyecanı gerek yoksa halkın içinde yaşamak gerek çok yıprandık parti çıkar çetelerinden kurtulması gerekir Fatih başkana başarılar dilerim işi çok zor Allah yardımcısı olsun

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi