
Hastaneye kendi ayağı ile ve orda kalk krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Savcılı Mahalle Muhtarı Ökkeş Titiz, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Atom karınca lakabı ile bilinen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Savcılı Mahalle Muhtarı Ökkeş Titiz, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Renkli kişiliğiyle her kesim tarafından sevilen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Savcılı Mahalle Muhtarı Ökkeş Titiz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Merhum Ökkeş Titiz'in cenazesi öğle namazına müteakip Bahattin Nakıboğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında dualarla toprağa verildi. Titiz aile mezarlığına defnedildi.
Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazına Siyasiler, Bürokratlar, çok sayıda eski ve yeni muhtar ve Titiz'in akrabaları katıldı.
Yorum Yazın