
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ile birlikte, önceki dönem AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı'yı, sahibi olduğu Öz Sarı Bulgur Fabrikasında ziyaret etti.
Ziyarette, Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarı da yer alarak heyete eşlik etti. Bölgenin ekonomik gelişimi, sanayi yatırımları ve yerel yönetimlerin iş birliği konularının ele alındığı buluşmada, bölgenin kalkınmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Mehmet Sarı, ziyaretin anısına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e Osmanlı tuğrası motifli özel bir tablo hediye etti. Şahin, Nizip’in tarım ve sanayi alanındaki potansiyeline vurgu yaparak, şehrin kalkınması adına iş dünyasıyla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Ziyarette, yerel yönetimler ile sanayiciler arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi, üreticilerin desteklenmesi ve Gaziantep'in bölgesel liderliğini sürdürebilmesi için yapılacak projeler de konuşuldu.
Yetkililer, bölge ekonomisinin daha da gelişmesi için ortak çalışmalar yürütüleceğini belirterek, Nizip’in hem ticaret hem de sanayi anlamında güçlü bir merkez olma yolunda ilerlediğini vurguladılar.
Yorum Yazın