Tehdide ve şantaja boyun eğmeyeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tehdide ve şantaja boyun eğmeyeceğiz
Abone ol
CHP Gaziantep İl örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atılmasını protesto etti. CHP Gaziantep İl Başkan vekili Ali Sayın, “Şehit cenazesinde Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı basit bir saldırı değildir. Cumhuriyete ve inançlara karşı bir linç kampanyasıdır” dedi.

CHP Gaziantep İl örgütü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önüne kurşun atılmasını protesto etti. CHP Gaziantep İl Başkan vekili Ali Sayın, “Şehit cenazesinde Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı basit bir saldırı değildir. Cumhuriyete ve inançlara karşı bir linç kampanyasıdır” dedi.  

Basın açıklamasına CHP Gaziantep Milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ’ın yanı sıra ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra partililer katıldı. Yoğun ilginin olduğu toplantıda partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun lehine slogan atıp, desteklerini bildirdiler. Toplanan kalabalık il binasına sığmayınca açıklama cadde üzerinde yapıldı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önce şehit cenazesinde yumurtalı saldırıya uğraması, ardından geçtiğimiz günde önüne mermi atılmasıyla ilgili CHP Gaziantep İl Başkanlığı basın açıklaması düzenleyerek tepkilerini dile getirdi. CHP Gaziantep İl Başkan Vekili Ali Sayın, basın açıklaması yaparak genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduklarını ve bu tür uygunsuz eylemleri protesto ettiklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının mafya jargonunda tehdit manasında olduğunu kaydeden Sayın, şöyle konuştu: “Genel Başkanımızın önüne atılan bu mermi mafya jargonunda tehdit manasındadır, bilinmelidir ki biz CHP olarak hiçbir tehdide boyun eğmeyecek, aldırış etmeyeceğiz. Genel Başkanımıza yapılan bu hareketi lanetliyor ve bu kişilerin kendi kanlarında boğulacağını ifade ediyoruz. 

 İktidar, gelen şehitlerin sorumluluğundan bu tür provakatif eylemlerle kurtulamayacaktır. Genel Başkanımıza yapılan bu saldırı bütün Cumhuriyet Halk Partili üyelere yapılmıştır, biz bütün üyelerimizi ve vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bugün ana muhalefet partisinin genel başkanına bu yapılıyorsa, bu ülkede bazı şeylerin değişme vaktinin geldiğinin göstergesidir. Şehirlerinde savaş manzaraları, sokaklarında ölüm tehdidi olan, bütün hakların gasp edildiği bir diktatorya düzeninde yaşamaya zorlanan aziz haklımız asla umutsuzluğa kapılmamalıdır. Diktatörlük sevdalıları hüsrana uğrayacaktır. Demokrasi ve Cumhuriyet kazanacaktır. Bugün baskı ve şiddetten medet umanlar amaçlarına ulaşamayacaktır. Türkiye’nin sorunlarının çıkışı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birleşmek, özgür ve barış içerisinde bir Türrkiye mücadelesi yer almaktır. Bütün halkımızı bu büyük davada yerini almaya davet ediyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, halkımıza Cumhuriyetin aydınlık günlerini müjdeliyoruz. Bu vesileyle Cumhuriyuet Halk Partisine gönül veren 12 milyon insan olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduğumuzu belirtiyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADIN GİRİŞİMCİLER İFTARDA BULUŞTUÖnceki Haber

KADIN GİRİŞİMCİLER İFTARDA BULUŞTU

Şahinbey Vatandaşları TİKA İle EğlendirdiSonraki Haber

Şahinbey Vatandaşları TİKA İle Eğlendird...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı