Sektörün parlayan yıldızı "Arina Mutfak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sektörün parlayan yıldızı "Arina Mutfak"
Abone ol
​Türkiye'de catering sektörünün kabul görmesine, yer edinmesine ve büyümesine öncülük eden Arina Mutfak, sektörde ilkleri yapmaya devam ediyor.

Türkiye'de catering sektörünün kabul görmesine, yer edinmesine ve büyümesine öncülük eden Arina Mutfak, sektörde ilkleri yapmaya devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan ve Gaziantep’te de adından sıkça söz ettiren Arina Mutfak, yemeği bir sanat olarak gören, yemek pişirmekten ve paylaşmaktan keyif alan, birbirlerini ve işini seven insanların oluşturduğu büyük bir aile olarak dikkat çekiyor.

Profesyonel yöneticiler, diyetisyenler, gıda mühendisleri, aşçılar ve çalışanlarlı ile başarılarını aldıkları ulusal ve uluslararası kalite belgeleri, sertifikalar ve ödüllerle kanıtlamış olan Arina Mutfak, sektörde büyümeye devam ediyor.

'Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti' ilkesiyle hareket eden Arina Mutfak, yenilikçi vizyonu, dinamik yapısı, insana ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla sektörün önde gelenleri arasında yer alıyor.

PROFESYONELLİK EMEK, TECRÜBE VE KALİTELİ EKİP GEREKTİRİR

Arina Mutfak, yılların vermiş olduğu sektör tecrübesi ışığında kurulmuş bir şirket. Türkiye'de catering sektörünün kabul görmesine, yer edinmesine ve büyümesine katkı sağlamış ulusal firmalarda uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapmış uzmanların atılımı olarak biliniyor. Ankara'da 1000 m2 lik kapalı alana sahip teknolojik donanımlı mutfağı ile faaliyetine başlayan Arina Mutfak, kısa bir süre sonra 1300 m2 kapalı, 450m2 açık alanıyla ikinci mutfağını Gaziantep'te faaliyete geçirdi. Farklı illerde bulunan yerinde üretim hizmetleri ile de ulusal alandaki kimliğini pekiştirdi. Modern gıda bandına uygun olarak dizayn edilmiş fabrikalarda, 120 kişilik ekip tarafından hazırlanan günlük 13.000 adet kahvaltı, öğle, akşam yemeği ve gece yemekleri ile 15 adet frigofirik araç filosu tarafından müşterilere ulaştırılıyor.

PROFESYONELLİĞİ İŞ AŞKIYLA BİRLEŞTİRİYOR

Arina Mutfak, iş merkezleri, fabrikalar, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve şantiyelerde toplu yemek konusunda kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin maliyet düşürme, rekabet gücünü arttırma ve kendi iş konuları üzerine odaklanmasında çözüm ortağınız oluyor. Sağlıklı yaşam ve üretken bir bünye için sağlıklı beslenmenin önemini bilen Arina, menülerinde kullandığı ürünleri titizlikle seçiyor ve en kaliteli malzemeyi kullanıyor. Çiftlikten sofraya kadar takip edilen toplu kalite kontrol süreci ve hijyen standartları, teknolojik ve modern ekipmanlarla denetim altında tutuyor. Menüleri üretim aşamasında asla katkı maddesi, glikoz, mısır şurubu, yapay tatlandırıcı ya da gıda renklendiricisi kullanmıyor. Kendi turşusunu, ekmeğini, baklavasını ve yaş pasta dahil diğer tüm patisserie ürünlerini üretiyor. Pastane ürünlerinde gerçek çikolata, sütlü tatlılarda ise inek ve manda sütü kullanıyor. Kullandığı sebze ve meyvelerin günlük ve taze olmasına dikkat ediyor. Etli yemeklerde yüzde 100 dana eti kullanıyor. Ve en önemlisi pişirdiği yemeğe sevgi ve samimiyet katıyor. Sunduğu yemeklerin damakta ‘anne yemeği’ tadı bırakmasını istiyor. Profesyonelliği iş aşkıyla birleştirip farkını ortaya koyuyor.

TEMEL ANLAYIŞIMIZ İNSANA SAYGIDIR

Üretimden dağıtım birimlerine kadar insan hayatının ne kadar değerli olduğunun bilincinde olan Arine Mutfak, insan sağlığını olumlu yönde etkileyerek, vitamin ve protein açısından yeterli menüler üretiyor. Sektör büyüdükçe hizmet verdiği kitlenin ihtiyaçları ve beklentileri de değişiklik gösteriyor. Arina Mutfak yemek olarak tüm bu ihtiyaçlara eksiksiz cevap verebilmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla ürün ve hizmet yelpazesini geniş tutarak, uluslararası hijyen ve kalite standartlarını azami derecede uygulayıp profesyonel takım ruhu ve ekip çalışmasıyla sektördeki faaliyetlerini sürdürüyor.

UZMAN EKİPLER EĞİTİMLER VERİYOR

Arina Mutfak, mutfaklarını ve merkez üretim yerini, düzenli olarak yetkin hijyen kalite ekibi tarafından incelikle denetliyor. Ayrıca mutfakları ürün çeşitliliğine göre ayrıştırılmış çevre dostu ve marka bilinirliği yüksek temizlik ürünleri ile dezenfekte ederek kayıt altına alıyor. Yemek üretim yerlerinde, a’ dan z’ ye her ayrıntının tıpkı evlerdeki gibi tertemiz olmasını ilke olarak en üstte tutuyor. Yemek üretimi ve servisi ile görevli tüm çalışanlarını yasalarca öngörülen periyodlarda sağlık kontrollerinden geçiriyor. Uzman ekipler iş güvenliği ve titizliği konusunda eğitimler veriyor. İnsana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunun bilinciyle hareket ediyor.

İHTİYACA ÖZEL ÜRETİM YAPIYOR

Arina Mutfak, sorumluluk sahibi bir catering firması olarak müşterileri ilişkilerinde en dikkat ettiği konu güvenilirlik ve sürdürülebilirlik. Farklı yapıdaki kurumların farklı ihtiyaçları olduğunun bilincinde olan Arina Mutfak, bu yüzden okullar, hastaneler, holdingler, fabrikalar ve AVM’ler gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren kurumlara özel dizayn edilmiş menüleri butik anlayış çerçevesinde sunuyor. Catering hizmeti sayesinde yemekleri kuruma özel küçük kaplarda pişirerek kurumun damak tadına ve ihtiyacına özel üretim yapıyor. Menüleri mavi yaka/ beyaz yaka kalori kıstaslarına göre hazırlıyor. Butik üretim anlayışı sayesinde hizmete başladığı ilk günkü lezzet ve kalite standardını bozmuyor, başarılı organizasyon yeteneği ile müşterileri için uzun soluklu bir çözüm ortağı olmanın gururunu yaşıyor. Sektördeki kalite belgeleri, sertifikaları ve her geçen yıl sayısı artan tüketici ödülleriyle sektörün en iyisi olmaya devam ediyor.

HEDEFİMİZ DEĞER YARATMAKTIR

Arina Mutfak, müşterilerinin işlerine sürekli olarak artı değer katmak amacıyla üstlendiği her işi ’’en iyi’’ şekilde gerçekleştirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. ‘İşimizin garantisi, çalışanımızın kalitesidir.’ Şiarıyla hareket eden Arina Mutfak, nitelikli çalışanları kazanmak, karşılıklı güven ortamı oluşturmak ve takım çalışması içerisinde sürekli gelişmeyi sağlamak için titizlikle çalışıyor. Sağlıklı yaşama verilen önemin, insanın kendisine ve çevresine duyduğu saygının ifadesi olduğuna inanan firma, geleceğin güvencesi ve gelişime açık olmasından kaynaklanıyor.

Arina Mutfak, her çalışanın kendini, işini ve sistemlerini sürekli geliştirmesi için uygun ortam hazırlıyor. Bu konuda ödün vermeksizin çalışmasını bekleyen Arina Mutfak, en kıt kaynak olan zamanın, en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışıyor.

BAŞARININ SIRRI, REKABET GÜCÜNÜ ARTIRMADA SÜREKLİLİK

Arina Mutfak, müşterilerine verdiği hizmetin her evresinde müşterileri ile çözüm ortaklığı ruhu içinde bütünleşerek çalışıyor. Rekabet koşulları ne olursa olsun kalite standartlarından taviz vermeden çalışan firma, ürettiği işin kalitesinin doğrudan o işi yapan personelin nitelikleri ile bağlantılı olduğuna inanıyor. Bu nedenle çalışanlarını konularında deneyimli ve başarıları kanıtlanmış kişiler arasından seçiyor. Çalışanların aynı zamanda otel, restaurant ve eğlence sektörlerinde tecrübeli olmasına önem veriyor.

YERİNDE ÜRETİM

Arina Mutfak, Türkiye’nin her noktasında yer alan firma tesisleri içinde kurduğu yerinde üretim mutfaklarıyla kalite sistemleri yönetiminde ve deneyimli kadro ile yemekler üretiyor, servise sunuyor. Her türlü organizasyonda catering hizmeti veriyor ve düzenlemiş olduğu “Türk ve Dünya Mutfakları” temalı günleriyle farklı tatlar keşfetmenizi sağlıyor.

TAŞIMA YEMEK

Arina Mutfak, profesyonel ekipleri tarafından kalite sistemleri yönetiminde ve son teknoloji kullanılarak hazırlanan yemekler, koku ve görünümü bozmayan, bakteri gelişimini önleyen ve ısıyı koruyan TERMOBOX lar içerisinde, izolasyonlu, gps takipli özel araç filosu ile zamanında pratik ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine ulaştırıyor. Ankara Merkez ve Gaziantep mutfaklarından hizmet verdiği firmalara ulaştırıyor. Tercihe göre yemek servisini de yemekhanelerin de deneyimli kadrosu ile sunuyor.

CATERING, CAFE / KANTİN İŞLETME HİZMETİ

Arina Mutfak, şirket, hastane, okul vb. yerlerde Cafe / Kantin işletme hizmeti de veriyor. Hizmet kalitesi ve çeşitliliği ile davet ve menü içeriğine göre VIP, TOP VIP servisleriyle oturma düzenli hizmet veriyor. Her türlü kokteyl, kokteyl prolange, piknik, mangal partisi, brunch ve coffee break gibi organizasyonlarda da hizmet veriyor.

FESTİVAL ORGANİZASYONLARI

Türk kültürünün vazgeçilmez bir parçası olan festivaller, ülkemizde eşsiz bir öneme sahip. Çalışma içinde olacağınız kendinden emin bir ekip, yapacağınız organizasyonunda kalitesini belirler. Arina Mutfak, Catering Festival danışmanlığı, güvenlik, temizlik düzenlemeleri gibi tüm aşamaları programlıyor. Kusursuz festival organizasyonunun altına imzasın atıyor.

KURUMSAL YEMEK ORGANİZASYONLARI

Arina Mutfak ayrıca, fuar organizasyonları, açılış şölenleri, festivaller, bayi toplantıları, şirket piknikleri gibi kurumsal organizasyonlarda, kalitenize kalite katmak için sınırsız güvenilir hizmet sunuyor.

BAYİ TOPLANTILARI, KONGRE VE SEMİNER

Arina mutfak, alanında uzman, başarılı, dinamik bir ekiple organizasyonlarınızın tüm süreçlerinde katılımcıların; ulaşım, karşılama, konaklama, yerleşme vb. tüm gereksinimleriyle ilgileniyor. Organizasyon süresince uzman kadrosuyla hiç bir detayı atlamadan her şeyi organize ediyor.

DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI

En özel günlere ait tüm özel detayları düşünen Arina Mutfak, organizasyon iç ve dış mekan süslemeleri, özel tasarım davetiyeler, modern nikah şekerleri, kişiye özel konseptler, müzik organizasyonu, havai fişek gösterileri vb. konularda her türlü ayrıntıyı tasarlıyor ve kendi düğününüzde sizleri konuk olarak ağırlıyor. .

PİKNİK ORGANİZASYONLARI

Bahar ve yaz sezonunun vazgeçilmez etkinliklerinden olan piknik organizasyonlarını da düzenleyen Arina, yalnızca temiz havanın, leziz tatlarımızın ve organizasyonların bir parçası olan eğlenceli aktivitelerin tadını çıkarmanızı sağlıyor.

FUAR ORGANİZASYONLARI

Arina Mutfak, fuar organizasyonlarındaki tanıtım stantları, host-hostes ihtiyaçları, mekan seçimleri, görsel düzenlemeler gibi tüm detayları sizin için düşünüyor, planlıyor.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey'de kurban bayramı öncesi hazırlıkÖnceki Haber

Şahinbey'de kurban bayramı öncesi hazırl...

Karakesek'te sosyal tesis sözü yerine getiriliyorSonraki Haber

Karakesek'te sosyal tesis sözü yerine ge...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi