Oğuzeli HEM, İstanbul ekibini eli boş gönderdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oğuzeli HEM, İstanbul ekibini eli boş gönderdi
Abone ol
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Lig maçında mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor kendi evinde Gazikent Spor Salonunda İstanbul ekibi Maltepe Spor'u 32-30 luk skorla yenerek İstanbul ekibini eli boş gönderdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Deplasmanlı Kadınlar 1. ligde mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Spor Kulübü ligin 8. haftasında ligin İstanbul ekibi Maltepe Spor Kulübü ile bugün Gazikent Spor Salonunda yaptığı maçın ilk yarısında heyecanlı ve mücadeleyle geçen karşılaşmada ilk yarıyı 15-15 ile berberlikle tamamladı. 
İkinci devrede takımların yine nefes nefese geçen oyunu ve Oğuzeli HEM' in oyuncularından Seray Erbil, Tülay Kibaroğlu, İlknur Aydaş, Güneş Özdemir in attığı kritik goller ve diğer oyuncuların çabalarıyla son  dakikada tecrübeleriyle 32-30 'luk skorla galip ayrıldı.
Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü Başantrenörü Mikail Şahin ;
" Öncelikle tüm oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Maça oyuncularımız ilk yarıda tutuk başladı. İkinci yarı daha istekli arzulu başlayarak,  iyi savunma yaparak müsabakadan galip ayrıldık. Kadro derinliğimiz olmadığı için oyuncularımızı dinlendiremiyoruz. Kendi evimizde galip ayrılmak güzel, daha iyi olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Galibiyetimizde desteklerinden dolayı Valimiz Sayın Davut GÜL' e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yasin TEPE ve ekibine, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necla İNAL ve ekibine, Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Muhittin ÖZBAY ve ekibine çok teşekkür ederiz."
Maça gelerek bizleri onurlandıran Kilis 7 Aralık Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Müdürü Sayın Cengiz Taşkın'a ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Nur Karakuş'a teşekkür ederiz."    dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kısıtlamayı ve Pazar gününü fırsat bilen birçok esnaf kepenk açmadıÖnceki Haber

Kısıtlamayı ve Pazar gününü fırsat bilen...

Cahide: Melekler Yeryüzünde YaşayamazSonraki Haber

Cahide: Melekler Yeryüzünde Yaşayamaz

Yorum Yazın

GAÜN Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Gaziantep'te 2 milyon TL değerinde kaçak telefon ve saat ele geçirildi: 2 gözaltı
HKÜ, eğitim kurumları ile geleneksel iftar programında buluştu
Gaziantep'te 14 modifiye araca 117 bin TL ceza
İYİ Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Aykut Yalçın'dan 18 Mart meajı
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü futbol takımı çeyrek finale yükseldi
GAÜN Nizip Eğitim Fakültesi’nde Görev Değişikliği
Zirai Don Uyarısı: Gaziantep'te Çiftçilere Tedbir Çağrısı
Gaziantep'te 18 Mart'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Zaferin anısına fidan diktiler
HKÜ'de "Ramajam" heyecanı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari uyuşturucu taciri yakalandı
Şahinbeyli öğrenciler İstiklal Marşını en güzel okumak için yarıştı
Doğan, iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
Gaziantep'te 62 adet sikke ele geçirildi: 1 gözaltı
Gaziantep'te bayram öncesi fahiş fiyat denetimleri sürüyor
Uzm. Psikolog Elif Türkyiğit, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde
Milletvekili Bakbak: Milletimizle gönül bağlarımızı pekiştiriyoruz
Akrabaların kavgasında kan aktı: Baba ve oğlu hayatını kaybetti
Erkek cinayeti: Kocasını tabancayla vurarak öldürdü!