Nizip'de CHP'li Kahramana yakın ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nizip'de CHP'li Kahramana yakın ilgi
Abone ol
Gaziantep'te CHP'de seçim startı hız kazandı. Kongre süreci başlayan Cumhuriyet Halk Partisinde ilçelerde başkanlık yarışı başladı. Nizip ilçesinde İlçe Başkan adayı Haluk Kahraman tekrar ilçe başkanlığına aday olması ile birlikte kolları sıvadı. Kahraman her gittiği yerde başkan gibi karşılanmaya başladı.


CHP İlçe başkanı Haluk Kahraman tekrar ilçe başkanlığına aday olması yoğun ilgi gördü.Haluk Kahraman,öncelikle partili arkadaşlarıma aday olmam için şahsıma göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum diyerek,Nizip'te yitirilen kent değerlerini yeniden yakalayacağız.Nizip ve Nizipliler yıllardır sorunların çözülmesini bekliyor.Nizipliler,memlekette meydanlar, parklar,dinlenme alanları,spor salonları görmek istiyor.Yıllardır kanayan yara olan Nizip çayı bir türlü düzelmedi Nizip çayı ile beraber Hancağız barajı kullanılamaz halde.Barak sulama kanalları atıl durumda.Çiftçi perişan.Şehir trafiğinde düzelme yok.Şehir gittikçe betonlaşıyor bu memlekette yaşayanlar yeşile hasret kaldı.
Mozaikler kentiyiz dünyanın göz bebeği Zeuğma bizde olduğu halde şimdiye kadar tarihi ve turistik dokuyu koruma adına hiç bir şeyin yapılmadığı gibi Nizip'in turizmden pay alması engellendi.Nizipliler sokakları temiz,altyapısı güçlü, yeşil alanları fazla,park,otopark sorunu olmayan ve çeşitli kültür,sanat,spor etkinliklerinin yapıldığı bir Nizip istiyor ve bunu fazlasıyla hak ediyorlar.dedi.CHP İlçe Başkanı Haluk Kahraman  11 ocak’ta gerçekleşecek olan kongremiz birlik ve beraberlik içerisinde olacak.Sonucu kaybedenin olmadığı, güçlenerek çıktığımız demokratik bir yarış olacak. Bizler demokrasiyi özümsemiş partinin mensupları olarak, genel başkanımızın başlattığı hak-hukuk ve adalet mücadelesinin ışığında CHP’nin iktidara en yakın olduğu dönemdeyiz.  Üyelerimiz bizden güçlü bir örgüt yapısı ve yerel iktidar için parti içi barışı, birlik ve beraberliği sağlamamızı istiyor. Bunun sonucunda da tüm üyelerimize çok büyük görev düşüyor.Hedeflerimiz doğrultusunda, birlik ve beraberlik havası içerisinde insan sevgisinin yoğun olduğu bir parti örgütü için geçmişte yaşanan kırgınlıkları da bir kenara bırakarak, birlik olma zamanıdır diyerek çıktığımız bu yolda, birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz.
Çok çalışmak zorundayız.Kongremizin sonucu ne olursa olsun kucaklaşarak çıkacağımız salonlarda kaldığımız yerden el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Bir CHP’li, demokratik bir yarışa girdiği arkadaşını rakip olarak görmez. Bizlerin tek rakibi ülkenin üzerine kara bulut gibi çöken AK Partidir,  tek adam rejimidir.Bizim yarışımız olsa olsa hizmet yarışıdır.Bize düşen görev, bu dinamizmi hiçbir zaman söndürmeden güçlü bir örgüt yapısı oluşturarak mücadeleye devam etmektir.Hep birlikte kimseyi ötekileştirmeden kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz İlçe kongremizin memleketimize,partimize,adaylarımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitkamil 200 bin tohumu toprakla buluşturacakÖnceki Haber

Şehitkamil 200 bin tohumu toprakla buluş...

AK Parti'de kongre süreci resmen başladıSonraki Haber

AK Parti'de kongre süreci resmen başladı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı