Nizip Vizyon 2023 Toplantısı gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nizip Vizyon 2023 Toplantısı gerçekleşti
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin organizesi hazırlanan ve ilki Nizip ilçesinde gerçekleşen Nizip Vizyon 2023 toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Nizip Belediyesi Konferans Salonu’nda Gaziantep Valisi Davut Gül Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip Kaymakam vekili Emin Bağlı, Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Latif Karadağ, Nizip Belediyesi meclis üyeleri, ilçedeki Sivil Toplum Örgütü Başkanları ve basın mensupları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘’Nizip için yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsederek Büyükşehir Belediyesinin destek ve katkılarıyla birçok hizmeti Nizip’e kazandırdıklarını belirtti.
Konu Nizip, hizmet edeceğimiz alan ise hemşerilerimiz olunca elimizden gelen neyse fazlasını yapamaya gayret gösteriyor bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Sarı, sözlerini şöyle tamamladı.
‘’Tabi yapılan ve yapılacak olan hizmetler tek başına yapılmıyor Gaziantep’te Valimiz Sayın Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Ankara’da ise Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül ve milletvekillerimizin her zaman bizlere destekleri olmuştur bu konuda ilçemizin kalkınmasına büyümesine ve yeniliklere ev sahipliği yapmasında emek veren herkese teşekkür ediyor ve çalışmalarımızın aralıksız süreceğini belirtmek istiyorum dedi.
Gaziantep ve ilçelerinin zengin bir kültüre, zengin bir manevi mirasa sahip olduğunu belirten Vali Davut Gül ise, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için hizmetler yürüttüklerini belirterek Nizip için yatırım programına alınan projelerle ilgili bilgi verdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, Nizip’te günübirlik değil, uzun yıllar sürecek şekilde ileriye dönük yatırımlar yapıyoruz. Bu sebeple ilkini Nizip ilçemizde yapmış olduğumuz 2023 Vizyon çalışmalarımızın bizlere yol göstereceğine inanıyorum diyerek Nizip Çayı başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesince Nizip ilçesine yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ise, bizler Ankara’da Nizip için çalışmaya ve bu güzel ilçemizi daha iyi seviyelere getirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz sözlerine yer vererek yapılan toplantının ve toplantıdaki önerilerin önemli olduğuna dikkat çekip STK temsilcileri ve basın mensuplarının ilçe ile ilgili sormuş oldukları sorulara yanıt verdi.
Nizip’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ise, Nizip ile ilgili gelen her talebe anında karşılık verdiklerini ve yapılacak olan her çalışmaya da daima destek vererek Niziplilerin hizmetinde olduğunu söyledi.
Toplantı Sivil Toplum Kurulu Temsilcileri ile basın mensuplarını yöneltmiş oldukları soruların yanıt bulması ile son buldu.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te arazi kavgası kanlı bitti: 1 ölüÖnceki Haber

Gaziantep’te arazi kavgası kanlı bitti:...

Husumetli 3 kişi arasında çıkan kavgada kan aktı: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

Husumetli 3 kişi arasında çıkan kavgada...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı