MHP ilçelerde işlem tamam...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP ilçelerde işlem tamam...
Abone ol
MHP Gaziantep’te ilçe kongreleri Şahinbey İlçe Kongresi ile tamamlandı ve gözler il kongresine çevrildi. Coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Şahinbey Kongresi’ne tek aday olarak giren İlker Kızıklı MHP Şahinbey İlçe Başkanı seçildi. MHP Gaziantep İl Başkanlığı için ise mevcut İl Başkanı Muzaffer Çelik, Şahinbey İlçe Eski Başkanı Cahit Çıkmaz ve Şehitkamil İlçe Eski Başkanı Aziz Yücel adaylığını açıkladı. İl Başkanlığı yarışı başladı.

KONGREYE YOĞUN KATILIM

MHP’nin Gaziantep’teki ilçe kongreleri Şahinbey ile tamamlandı. Şahinbey Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen MHP Şahinbey İlçe Kongresi’nde divan başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaparken kongreye MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sait Kılıç, MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, MHP Şahinbey İlçe Eski Başkanı Cahit Çıkmaz, MHP İlçe Başkanları, MHP Kadın Kolları İl ve İlçe Başkanları, Şahinbey Ülkü Ocakları Başkanı Ali Atıcı, Gaziantep Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hasan Basri Yılmaz, Kamu-Sen İl Başkanı Kemal Kazak ve Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcileri, Otobüs-Kamyon ve Kamyonetçiler Oda Başkanı Tevfik Göğüş, çok sayıda vatandaş ve partili katıldı.

ÇIKMAZ’A SEVGİ SELİ
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 400 delegenin ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleşen kongrede MHP Şahinbey İlçe Eski Başkanı Cahit Çıkmaz’a partililerden yoğun bir sevgi ve teşekkür gösterisi vardı. Cahit Çıkmaz, 2014 yılından bu yana toplamda 3 defa MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini yürüttü ve görevi sürecinde tüm partililerin gönlünde taht kurmuş bir isim olarak öne çıktı.

GÖZLER İL KONGRESİNDE
MHP Şahinbey İlçe Kongresi ile MHP’nin Gaziantep’teki ilçe kongreleri tamamlandı ve gözle ril kongresine çevrildi. MHP İl Kongresi için mevcut İl Başkanı Muzeffer Çelik, Şahinbey İlçe Eski Başkanı Cahit Çıkmaz ve Şehitkamil İlçe Eski Başkanı Aziz Yücel aday. İlçe kongrelerinden sonra MHP İl Kongresi’nin de büyük bir coşkuyla gerçekleşmesi bekleniyor.

ÇIKMAZ: “ŞEREFLİ DAVAYA ŞEREFLE HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIM”
MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini 3 dönem yürüten ve il başkanlığına aday olduğunu açıklayarak Şahinbey’e yeniden ilçe başkanı adayı olmadığını açıklayan Cahit Çıkmaz kongrede yaptığı konuşmada, “Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı’nın ilçe başkanı sıfatıyla yapacağım bu konuşma, bu vasıfla, bu şerefle ve bu gururla yapacağım son konuşma olacaktır. Aklım erdiğinden bu yana şerefli davamızın her kademesindeki, bütün teşkilatlarında, gerek teba olarak, gerek yönetici ve sorumlu olarak görev aldım. Bu görev ve sorumlulukları, Milliyetçi Harekete mensup her dava arkadaşımın yapacağı gibi, doğruluktan ayrılmadan, kutlu davamızın vakar ve şanına gölge düşürmeden yerine getirmeye çalıştım. 2014 yılının Temmuz ayından bu yana yürüttüğüm MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini de aynı dava bilinci, aynı sadakat, aynı şeref ve anlayışla sürdürmeye çalıştım” ifadelerine yer verdi.

“ŞAHİNBEY’İ LİYAKATLİ İSİMLERE EMANET EDİYORUZ”
MHP’nin sancağının Şahinbey’de dalgalanmaya devam edeceğini söyleyen Çıkmaz, “Bu süreç boyunca Şahinbey İlçe Teşkilatına ve davasına yürekten bağlı teşkilat mensuplarının, yöneticisinden mahalle temsilcisine varıncaya kadar her bir teşkilat mensubumuzun- büyük bir azim ve gayretle yürüttükleri çalışmalara defalarca, yıllarca şahit oldum. Yine bu gayretperver kardeşlerimin fedakarlıklarını, davaya ve teşkilata aşkla bağlılıklarını defalarca müşahede ettim. Şunu anladım ki böylesine azimli ve kararlı teşkilat mensupları olduğu sürece bu dava yolundan asla dönmeyecek, bütün fitne ve tuzaklara rağmen ilayı kelimetullaha, güçlü ve bağımsız Türk Birliğine, velhasıl Kızıl Elmaya yolculuğumuz ebediyen sürecektir. Beraber çalışma şerefine eriştiğim bütün arkadaşlarıma, yürekli ve şerefli yol arkadaşlıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yol arkadaşlarımdan biri olan, dava adamlığına ve vefasına canım pahasına kefil olabileceğim, çok kıymetli kardeşim İlker Kızıklı bey, bu gün itibarı ile ilçe başkanlığı görevini devralacak inşallah. İlker kardeşimin ve kıymetli çalışma arkadaşlarının Milliyetçi Hareket Partisinin, Şahinbey’de dalgalanan sancağını yücelteceğinden eminim. Şimdiden bütün çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yılmaz neferleri olarak, rahmetli Başbuğumuz sayın Alparslan Türkeş’in yolundan ve liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinden ayrılmayacağız. Sayın genel başkanımızın Devlet Bahçeli’nin deyimi ile ‘Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben’ demekten asla vazgeçmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

KIZIKLI: “BU ŞEREFLİ GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
MHP Şahinbey İlçe Kongresi’nde tek liste ile Şahinbey İlçe Başkanı seçilen İlker Kızıklı kongrede yaptığı konuşmada, “Bugün MHP Şahinbey İlçe Başkanlığı’nın mensupları ve yüreğini Milliyetçi Hareketin mübarek davasına adamış bireyler olarak bir gün dönümü yaşıyoruz. Gelecek gün, geçen günler gibi aydınlık, kararlılık ve davaya adanmışlıkla yüklü olsun inşallah… Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı’nın 13. Olağan kongresi partimiz, teşkilatlarımız, vatan ve milletimiz için hayırlı olsun. Rabbim bizleri millet yolunda azim ve kararlılıktan ayırmasın. Çok küçük yaşlardan itibaren fikriyatına vakıf olduğum, Ülkücü-Milliyetçi hareketin teşkilatlarına, birçoğunuz gibi lise yıllarında mensup oldum ve bu mübarek davaya fiilen iştirak etmiş olmanın şuur ve sevinci, bu güne kadar yüreğimizden bir gün dahi eksik olmadı. Üniversite öğrenciliğimiz süresince de, hamdolsun Ülkü Ocaklarının üniversite teşkilatlarında fiilen görev yaptık, yine aynı şuur ve sevinçle. Ülkücü-Milliyetçi olma şuuru, hayatımızın her aşamasında yol göstericimiz oldu, ufkumuzu bezedi, benliğimize işledi ve bizi davamıza hizmet etme yolunda tembellik ve bezginlikten alı koydu. Bizler için teşkilatımızın her kademesinde görev yapmak şereftir, namustur. Bununla birlikte bu mübarek davaya hizmet çetindir. Özveri ister, gayret ister, sorumluluk ve davaya adanmışlık ister. Rabbim bizi davasına adanmış olanların saflarına katsın” açıklamalarına yer verdi.

KIZIKLI’DAN ÇIKMAZ’A ÖVGÜ
Görevi devraldığı Cahit Çıkmaz’dan övgü dolu sözlerle bahseden İlker Kızıklı, “MHP Şahinbey İlçe Başkanlığını yürütecek olmanın, benim ve teşkilat mensubu arkadaşlarım için en büyük zorluğu, bu görevi Cahit Çıkmaz gibi bir başkandan devralıyor olmaktır. Cahit Çıkmaz ömrünü davasına vakfetmiş, varlığını Türk varlığına adamış bir şahsiyettir ve birlikte çalışmaktan gurur duyduğumuz yıllar boyunca önümüzü aydınlatmış, zor işleri kolaylaştırmıştır. Bu duygularla kendisine önümüzdeki süreçlerde yapacağı her türlü çalışmada kolaylıklar, başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

İŞTE MHP ŞAHİNBEY’İN YENİ YÖNETİMİ
ASİL YÖNETİM LİSTESİ
Gökhan Dumrul, Süleyman Erman Şen, Murat Dal, Mehmet Gül, Alta Yatay, Halil İbrahim Kızıklı, Süleyman Selim Can, Mehmet Ali Mala, Seyfullah Şişik, Tayfun Özer, Aydın Yılmaz, Bekir Göğebakan, İsmail Can Şahan, Ahmet Söylemez, Mahmut Kalkan, Coşkun Özköse, Nahide Özdinç, Mahmut Özuçar, Zahide Tabur, Mustafa Taş, Serdar Karakan, Yusuf Büyükaçıkgöz.

YEDEN YÖNETİM LİSTESİ
Orhan Taşdemir, Erhan Saruhan, Mehmet Akkuş, Cem Taşdoğan, Mehmet Gönülalan, Melek Özkan, Müslüm Güneş, Mehmet Zehiroğlu, Bilal İbili, Ahmet Sarıbaş, Ahmet Doğan, Bekir Özsert, Metin Bozgeyik, Ramazan Dal, Murat Kurt, Adil Çukadar, İbrahim Çapar, Erdem Karagenç, Mehmet Diler, Mehmet Uğur, Mehmet Çevik, Sabri Ekinci.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil takla attı: Aynı aileden 6 kişi yaralandıÖnceki Haber

Otomobil takla attı: Aynı aileden 6 kişi...

Şahin şehir hastanesi çevresi imar yolları çalışmasını incelediSonraki Haber

Şahin şehir hastanesi çevresi imar yolla...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı