MHP Nizip'te işlem tamam...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Nizip'te işlem tamam...
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Kongresi şölen havasında gerçekleştirildi. Yüzlerce partilinin katıldığı kongrede Divan Başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaparken, divan üyeliği görevini MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz yücel üstlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Nizip İlçe Kongresi şölen havasında gerçekleştirildi. Yüzlerce partilinin katıldığı kongrede Divan Başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaparken, divan üyeliği görevini MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz ve MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz yücel üstlendi. Davut Karabacak, tek aday olarak girdiği kongrede 254 delegenin oyunu alarak MHP Nizip İlçe Başkanlığı’na seçildi. Nizip, önümüzdeki günlerde MHP Gaziantep İl Başkanlığı ve İl Yönetimi için yapılacak olan kongreye 37 il delegesiyle katılacak önemli bir teşkilat konumunda bulunuyor.

ATAY DİVAN BAŞKANLIĞI YAPTI
MHP Nizip teşkilatı Olağan Genel Kongre heyecanını büyük bir coşkuyla yaşadı. Davut Karabacak’ın tek aday olarak girdiği kongrede 254 Delege Karabacak’ın Nizip İlçe Başkanı seçilmesi için oy kullandı. Karabacak’ın MHP Nizip İlçe Başkanı seçildiği kongrede Divan Başkanlığı görevini de yürüten MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay yaptığı konuşmada, “Büyük davamızın önemli bir parçası olan Nizip’in kongresini birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kongremiz partimize, şehrimize ve Nizip’e hayırlı olsun. Bu kongrede partimizin demokrasi anlayışını bir kez daha ortaya koyduğumuz gibi bu ulu davanın neferleri olarak birlik ve beraberliği de ön plana çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

KARABACAK’TAN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU
MHP Nizip İlçe Başkanı seçilen Davut Karabacak ise kongrede yaptığı konuşmada, “Nizip 37 il delegesi ile önemli bir teşkilat pozisyonunda bulunuyor. MHP Nizip teşkilatımız her zaman genel başkanımızın yanında ve destekçisidir. Bu ulu davanın neferi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yüreği milliyetçilik ile atan herkes bu davanın önemli bir parçasıdır. Kongremizi de bu inanç ve düşünce ile birlik ve beraberlik içinde MHP’nin kutlu yürüyüşüne güç katmak adına oldukça verimli bir kongre olarak görüyorum. Kongremizin teşkilatımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ
Tek liste ile gidilen MHP Nizip teşkilatında yönetim ise şu şekilde oluştu…
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER
Ahmet Koç, Abdulkadir Bozgeyik, Yaşar Çelik, Fatih Çetin, Mustafa Fırat, Mehmet Taşkesen, Tahsin Kirkiz, Hacı Korkut, Recep Çetin, Hayri Akar, Mustafa Tuncer, Hüseyin Çetinkaya, İbrahim Halil Deniz, Ali Aslan, Mansur Özdemir, Fikret Karakuş, Ali Yalçınkaya, Ahmet Alparslan Pala.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Mustafa Erhan Pakhuylu, Bekir Kılıç, Cuma Şahin, Mehmet Fatih Kızıltaş, Davut Dağdelen, Erol Koz, Şakir Karabacak, Emre Samet Akkuş, Müslüm Gül, Fikri Yılmaz, Nurettin Fırat, Osman Yılmaz, Bilal Karabacak, Mehmet Uygur, Mehmet Bozkurt, İlyas Pamuk, Müslüm Fırat, Müslüm Caymaz.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SANKO Okulları'ndan velilere destek! Yüzde 50 indirimÖnceki Haber

SANKO Okulları'ndan velilere destek! Yüz...

Sumudica, Muhammet Demir'i öneriyor...Sonraki Haber

Sumudica, Muhammet Demir'i öneriyor...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi