Kırmızı–siyahlı takıma kim geldi kim gitti?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırmızı–siyahlı takıma kim geldi kim gitti?
Abone ol
Spor Toto 1. Lig’de mutlak şampiyonluk için yola çıkan ve ilk üç maçta 4 puan toplayarak geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir başlangıç yapan Gazişehir Gaziantep, transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olarak öne çıktı. Peki 1 Eylül’de kapanacak transfer sezonunda kırmızı – siyahlı takıma kim geldi kim gitti?

Spor Toto 1. Lig’de mutlak şampiyonluk için yola çıkan ve ilk üç maçta 4 puan toplayarak geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir başlangıç yapan Gazişehir Gaziantep, transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olarak öne çıktı. Peki 1 Eylül’de kapanacak transfer sezonunda kırmızı – siyahlı takıma kim geldi kim gitti?

Gazişehir Gaziantep geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde BB. Erzurumspor’a kaybederek Süper Lig’in eşiğinden dönmüştü. Kulüp yönetimi geçen sezondan ders alarak yeni dönemde daha dengeli bir transfer politikası izleyerek şampiyonluk için en iyi kadroyu kurmaya çalıştı.

Teknik direktörlük görevine geçtiğimiz sezonu İstanbulspor’da geçiren Yalçın Koşukavak’ı getiren Gazişehir Gaziantep, raporlar doğrultusunda takıma takviyeler yaptı. Peki takıma kim geldi kim gitti?

Gazişehir’de geçen sezona bakıldığında en problemli bölge olarak görülen kaleci mevkiine iki önemli transfer yapıldı.

KALECİLER

İlk olarak Gençlerbirliği eski oyuncusu Nihat Şahin’i katan Gazişehir yönetimi ardından da Göztepe’den Günay Güvenç ile sözleşme imzaladı. Fatih Gülmez ise Tire 1922’ye yeniden döndü ve kiralık olarak forma giymeye devam edecek.  Geçtiğimiz sezon kaleyi koruyan Adam Stochowiak ise sözleşmesi sona ererek takımdan ayrıldı. Gazişehir’in kadrosunda şu anda 3 kaleci bulunuyor.

DEFANS

Gazişehir Gaziantep bir diğer önemli bölge olan defans bölgesine, geçtiğimiz sezonun öne çıkan isimlerinden birisi olan Ahmet Kesim’i transfer ederek katkı sağladı. 22 yaşındaki Ali Aytemur ise kiralık olarak oynadığı Silivrispor’dan dönerek takıma katıldı. Kırmızı – siyahlı ekip, Portekiz ligi ekiplerinden Alcanenense forması giyen genç oyuncu Bahadır Çiloğlu’nu da takıma katarak sol bek bölgesinde kadro derinliği yarattı. Öte yandan bonservisi elinde bulunan Rıdvan Şimşek de takıma katıldı. Ayrıca Yalçın Kılınç’ı alan Gazişehir, bu futbolcuyla savunmayı güçlendirdi. 

ORTA SAHA

Gazişehir Gaziantep geçtiğimiz sezonun en gelişkin bölgelerinden birisi olan orta sahaya da takviyeler yaptı. İlk olarak Gençlerbirliği’nden Mahmut Bilir ile kadrosunu güçlendiren Gazişehir, İstanbulspor’dan Kubilay Aktaş’la da sözleşme imzaladı. Genç oyuncu Cihat Çelik ise kiralıktan geri döndü.

FORVET

Gazişehir forvet bölgesinde oynayan oyuncuların neredeyse tamamında değişime gitti. Geçtiğimiz sezonun yıldızlarından Webo ile yollar ayrılırken Boluspor’da yıldızı parlayan Poepon takıma katıldı. Öte yandan SV Ried takımında forma giyen ve attığı gollerle öne çıkan 25 yaşındaki Seifeddin Chabbi de takıma katıldı. Gazişehir sol kanata Femi Balogun ile katkı sağlarken Göztepe’den Muhammed Enes Durmuş’la da kadrosunda derinlik oluşturdu. Brezilya’dan Igor’u da renklerine bağlayan kırmızı – siyahlı ekip forvet bölgesinde de önemli bir oyuncu çeşitliliği sağlamış oldu.

KİMLER KİMLER GİTTİ?

Gazişehir Gaziantep geçtiğimiz sezonda kadroda bulunan Ermin Zec, Webo, Serdar Deliktaş, Özgürcan Özcan, Adama Ba, Necati Yılmaz, Murat Ceylan, Özgür Özkaya, Yasin Palaz, Gürcan Gözüm, Muhammet Himmet, İsmail Konuk, Gürcan Gözüm, Serdar Deliktaş, Uğur Akdemir, Bouisbiba, Tugay Kaçar ve Sinan Osmanoğlu ile yollar ayrıldı. Ayrıca Nathan Kabasele de takımdan sessiz sedasız giden oyunculardan birisi oldu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Basketbol çalışmalarına devam ediyorÖnceki Haber

Gaziantep Basketbol çalışmalarına devam...

Gazişehir'de tek hedef 3 puanSonraki Haber

Gazişehir'de tek hedef 3 puan

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı