Kaynanasına gitti, dönüşte çocuklarının ölüsüyle karşılaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gaziantep’in Nizip ilçesinde, iş dönüşünde; eşi bakkala gidince evde yalnız kalan biri beşikteki iki çocuğunu ölüm haberini alan baba yıkıldı.
Gaziantep’in Nizip ilçesindeki bir evde çıkan yangın sonrasında ortaya çıkan görüntüler yürek yaktı. Nizip Sanayi Sitesi’ndeki bir yedek parça mağazasında çalışan Alalu, akşam saatlerinde eve döndüğünde kapısının önünde duran itfaiye aracı ve komşularının duygusal bakışlarını görünce aldığı haberle yıkıldı. 
www.memohaber.com haber merkezimizin edindiği bilgilere göre, 23 yaşındaki Vahit ile 20 yaşındaki Sara Al Alu çiftinin 1,5 ile 4 yaşındaki iki evlatlarını küle çeviren olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sara Al Alu, binanın üst katında ikamet eden kayınbabasının evine çıktı. Genç kadın evden çıkarken 1,5 yaşındaki oğlunun uyuduğu beşiği soğuk hava nedeniyle çocuğu üşümesin diyerek yanan sobaya yakın bir yere yerleştirip evden çıktı. Anne evden çıktıktan bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Müstakil binanın giriş katından dumanlar çıktığını gören komşuları durumu itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri penceresini kırıp içeri girdiklerinde yarı baygın halde, yanmış 2 çocukla karşılaştı. İtfaiye erleri tarafından çıkarılan çocuklar ambulansla kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi. 
Öte yandan akşam iş dönüşü Vahit Al Alu evine gelen babanın gördüğü manzara sonrasına çöküp yerde kalması ise yürek yaktı. Ailesinin geçimi için çalışmaya giden baba dönüşte küle dönen evde yaşamlarının yitiren evlatlarının ölüm haberiyle yıkıldı.  Acılı babanın sokak ortasında yıkılması karşısında gözyaşlarını tutamayan komşuları, genç adamın sabah erken sanayide çalıştığı dükkana gittiğini, annenin ise üst katta ikamet eden kayınbabasının evine gitmek için çıkarken çocukları üşümesin diyerek 1,5 yaşındaki oğlunun beşiğini sobaya yakın bir yere koyduğunu, yangının da beşiğin üzerindeki kumaş örtünün ısınması sonucu çıkmış olabileceğini söylediğini dile getirdiler. 
 
Öte yandan 1,5 Ahmed ve 4 yaşındaki Abdurrahman’dan geriye iki kardeşin birbirlerine sevgiyle sarılıp öpüştükleri ve arka fonunda Kuran’ı Kerim’den sabrı tavsiye eden bir ayetin okunduğu video kaldı.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GATEM’deki yangın ucuz atlatıldı ...Önceki Haber

GATEM’deki yangın ucuz atlatıldı ...

Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'a konuk oluyorSonraki Haber

Gaziantep FK, Çaykur Rizespor'a konuk ol...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı