Kadooğlu'ndan örnek davranış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadooğlu'ndan örnek davranış
Abone ol
Türkiye’nin en geniş bayi ağına sahip petrol dağıtım şirketlerinden biri olan Kadoil, 15 Temmuz şehit aileleri için harekete geçti. Duyarlı yaklaşımlarıyla örnek gösterilecek projelere imza atan Kadoil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bilgileri dahilinde anlamlı bir sosyal sorumluluk kampanyası gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin en geniş bayi ağına sahip petrol dağıtım şirketlerinden biri olan Kadoil, 15 Temmuz şehit aileleri için harekete geçti. Duyarlı yaklaşımlarıyla örnek gösterilecek projelere imza atan Kadoil,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bilgileri dahilinde anlamlı bir sosyal sorumluluk kampanyası gerçekleştiriyor.

“Demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkmak için canlarını ortaya koyan şehitlerimize vefa borcumuz var” diyen Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadoil’in Türkiye çapındaki 450 bayisinden elde edilecek gelirin 15 Temmuz şehit aileleriyle paylaşılacağını açıkladı.

Hain darbe girişimine toplumun her kesiminin birlik ve beraberlik duygusuyla karşı çıktığını ve 15 Temmuz’un bir milat olduğunu vurgulayan Kadooğlu, “Demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz’da, şehit olan vatandaşlarımız için atacağımız her adım milletimize olan vefa borcumuzdur. Kadoil olarak bu vatan borcu için üzerimize düşeni yapmak istedik ve 15 Temmuz günü elde edeceğimiz geliri şehit ailelerimizle paylaşma kararı aldık” dedi.

Holding olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle önümüzdeki dönemlerde de benzer projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Kadooğlu, şunları söyledi: “Toplumdan aldığımızı topluma verme felsefesiyle geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de sosyal sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Demokrasiye ve millet iradesine karşı gerçekleştirilecek her türlü girişimin karşısındayız. Tüm dünyaya milli iradenin gücünü gösteren 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

KADOİL

Kadooğlu Holding bünyesinde yer alan akaryakıt dağıtım şirketi Kadoil, 2006 yılında akaryakıt dağıtım ağı sektörüne girdi. Bugün ülke genelinde 450’yi aşan bayiliği ve 19 bölge müdürlüğü ile hizmet etmektedir. Bayileri ve bireysel müşterilerinin yanı sıra, farklı dağıtım şirketlerine, kamu kurum ve kuruluşlara da hizmet vermektedir. Kadoil ayrıca petrol ürünlerinin ithalat-ihracat ve transit ticaretini gerçekleştirmek amacıyla 148.000 m3 depolama kapasitesine sahip olan Akdeniz Dolum Tesisleri’nde faaliyetlerini sürdürmektedir. Tesis, 65.000 DWT kapasiteli iki geminin aynı anda yanaşma yapabileceği ve maksimum 14 metre derinliği olan Türkiye’deki tek deniz platformuna sahip olma özelliğini taşımaktadır. Kadoil, ülke sınırlarını aşarak Irak’taki ilk ve tek Türk akaryakıt firması özelliğine sahip olup, istasyon yatırımlarını Irak geneline de yayarak bayi ağını genişletmeye devam etmektedir.

 

Türkiye’deki 99 dağıtım firması arasında ilk 10’daki yerini sağlamlaştıran Kadoil, belirlediği hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay'da polis kontrol noktasına saldırı: 2 şehitÖnceki Haber

Hatay'da polis kontrol noktasına saldırı...

Gazişehir Gaziantep stoper Sinan'la imzaladıSonraki Haber

Gazişehir Gaziantep stoper Sinan'la imza...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı