KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN GGC’YE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KADIN GİRİŞİMCİLER’DEN GGC’YE ZİYARET
Abone ol
TOBB Gaziantep veGüneydoğuKadınGirişimcilerKuruluBaşkanıGülserenHülyaAkkayaveyönetimkuruluüyeleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret ettiler.

TOBB Gaziantep veGüneydoğuKadınGirişimcilerKuruluBaşkanıGülserenHülyaAkkayaveyönetimkuruluüyeleri Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni (GGC) ziyaret ettiler.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette kent gündemi ve STK’lararasındaki diyaloglar konuşuldu. 
TOBB Gaziantep veGüneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya, Başkan Yardımcıları Filiz Evran, Duygu Salıcı, yönetim kurulu üyeleri Ayşen Ahive Ayşegül Özkeleş’ten oluşan heyet Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretettiler. GGC Başkanı İbrahim Ay, ziyarette TOBB Kadın Girişimciler heyetine cemiyetin faaliyetleri hakkında bilgi verirken, TOBB Gaziantep KGK ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ise önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri projeleri anlattı. 

 

‘’KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ’’
 

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, ziyarette yaptığı değerlendirmede gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. GGC olarak kentin tüm organlarıyla yeni projeler için işbirliği yapmaya devam ettiklerini dile getiren Başkan Ay, ‘’Kurumsal bir anlayışlahareketedereküyelerimizeyönelikkonut, dilkursuvemeslekibecerileriteşvikediciyarışmalardüzenledik.Bu süreçte GAÜN iletişimfakültesiyleilişkilerimizigüçlendirdik.Meslekisorunlarınçözümüiçinçalışmalaryaptık.Kentimizdekikurumvekuruluşlarlaolandiyaloglarımızı da arttırdık.Kentimizdeki TOBB KadınGirişimleri’ninkentiçinçabalarınıtakdirediyorveçalışmalarınıyakındanizliyoruz.Kentinfaydasınaolantümprojelerinde de destekvermeye her zamanhazırız.Bu nazikziyaretleriiçinteşekkürediyorum’’ dedi. 
‘’YENİ GİRİŞİMCİLERİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ’’
TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseren Hülya Akkaya ise ziyarette yaptığı konuşmada kentteki kadın girişimcilerine yeni fırsatlar oluşturmak için birçok alanda önemli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi. 
Gaziantep ve bölgede son dönemde yaşanan olaylara rağmen birçok projeyi kararlılıkla sürdürdüklerini dile getiren Akkaya, ‘’Bu çerçevede bayan banka müdürlerimizle birlikte bir organizasyongerçekleştirmeyiplanlıyoruz. Yine GSO, İpekyolu Ajansı ve yerel yönetimlerimizde desteği ile kadın girişimcilerimiz için önemli bir projeyihayatageçireceğiz. Hedefimizkadıngirişimciliğiyereldenevrenseletaşımak. Bu anlayışlaçalışmalarımızısürdürüyoruz.Önümüzdekiaylarda 81 ildekikadıngirişimcileriGaziantep’edavetetmeyidüşünüyoruz. Ayrıca İş Güvenliği Kongresi’nin Gaziantep’te yapılması içingirişimbaşlattıkveinşallahbukonuda bir ilkeimzaatacağız’’ diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep Emniyeti minik Kübra için seferber olduÖnceki Haber

Gaziantep Emniyeti minik Kübra için sefe...

Petrolina AEK-Gaziantep Basketbol: 86-93Sonraki Haber

Petrolina AEK-Gaziantep Basketbol: 86-93

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı