Hocaoğlu: Milletvekillerimizi Gaziantep için göreve çağırıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hocaoğlu: Milletvekillerimizi Gaziantep için göreve çağırıyoruz
Abone ol
İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, yeni yılın ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu basın toplantısında yaptığı açıklamalar şöyle; 2020 yılının ilk basın bültenine hoş geldiniz. 2020 yılının Gaziantep’imize ve ülkemize huzur getirmesini dileyerek gündemimize dönüyoruz. 

Biz şahıslar üzerinden siyaset yapmayacağımızı, muhalefet partisi değil çözüm üreten iktidar hedefleyen parti olduğumuzu, bu çizgide gideceğimizi yeni yılda da çizgimizi bozmayacağımızı belirtmek istiyorum.  

Gaziantep havalimanı problemini çok kez dile getirdik. Çözüm bulunması için şehrimizin 14 milletvekilimize, sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza çağrılar yaptık. Ancak ses veren olmadı. Sayın milletvekilimizin birisi uçamayınca ancak haber oldu, sayın büyükşehir belediye başkanımız, dile gelip üç beş kelam etti. Sonuç aynı hamam aynı tas. Biz çözüm istiyoruz, milletvekillerimizi  kendileri uçamayınca değil; Gaziantep için göreve çağırıyoruz.

Gaziray Nizip’e gelsin dedik, sayın Adalet Bakanı Nizipli dedik, Nizip için bir şey yap, Gaziray’ın Nizip’e gelmesi için çaba ver, bizde destek olalım, teşekkür edelim dedik. Diğer milletvekillerimize, sayın büyükşehir belediye başkanımıza çağrı yaptık. Nizip Belediye Başkanımız, üç dönem AKP vekili olan, sayın Mehmet Sarı’dan randevu istedik. Sonuç mu? Ne randevu veren oldu, ne ses veren? Ancak biz artık çağrı yapmayacak icraat yapacağız.  Sayın vekiller, yöneticiler sizleri rahat bırakmayacağız. Ya hizmet edeceksiniz, yada işi bize teslim edip, hizmetin nasıl yapıldığını göreceksiniz.

Gaziray’ın Nizip’e gelmesi için her şey hazır. En önemli unsur olan kamulaştırma işlemi yapılmış, yapılması gereken iş yalnızca yenileme çalışması hepsi bu kadar. Nizip’li bu hizmeti hak ediyor. Ölüm yolu işkencesinden kurtulmak, merkez ilçe olmak istiyor. Biz İYİ Parti olarak imza kampanyası başlatacağız. Bu imzaları, Nizip Belediye Başkanlığına, Büyükşehir Belediye başkanlığına sunacağız. Çözüm bulamaz isek; Cumhurbaşkanlığına kadar çıkacağız. Biz laf değil hizmet istiyor, muhalefet etmiyor, çözüm sunuyoruz.

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanısınız. Ancak Şehitkamil Belediye Başkanınız mı yalan söylüyor, siz mi görev yapmıyorsunuz? Yoksa rantın ve partizanlığın olduğu yerlere karışmıyor musunuz? Lütfen cevap verin? 2009 yılında şikayetimiz sonucu Belediye Meclisinden yıkım kararı aldırdığımız binanın ruhsata aykırı yerleri hala yıkılmadı. Gerekçeniz ise yıkacak ekipmanınızın olmadığı. Şimdi soruyorum. İbrahimli de, rantın olduğu  AKP’nin seçim ofisinin olduğu yeri yıkmaya ekipmanınızın olmadığı doğru mu? Yine topu sayın Özkeçeci’nin kucağına atmayın. Konunun muhatabı, sayın Rıdvan Fadıloğlu ve Sayın Fatma Şahin’dir. Lütfen cevaplayın. Şehitkamil Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün 27.12.2019 tarih ve E.41288 sayılı yazısının içeriği doğrumu?

Sivil Toplum Örgütleri, üç beş söylem yapıp, Korkut Küçükcan’a vefa görevinizi yaptığınızı mı sanıyorsunuz. Yargıya havale ettiniz, birkaçda suya sabuna karışmayan süslü laflar ettiniz görev tamam. Yok beyler, ya o örgütleri kapatın, ya görevinizi yapın. İnsanları artık kandırmayın. Gazete manşetlerinde hastane ziyaretleri, üç beş açılış, yardım dağıtımı, birde lahmacun, baklava reklamı, padişahım çok yaşa. Biz cambaza bakmıyoruz. Bunu çok iyi bilin. Sayın Tahmazoğlu İstifa edene kadar veya, çıkıp hatasını kabul edip özür dileyene kadar ben bu işin peşini bırakmayacağım, bu böyle biline. Sayın Özkeçeci haksızın, savunuculuğunu yapacağına, bizim, Gazianteplinin,  haklının yanında olsa idi. Gaziantep de, kendiside kazanırdı.  

Şimdi gastronomi kenti Gaziantep’imize dönelim, artık midemize değil, şehitler kenti Gaziantep’imize bakalım. Önce mayınlı arazi temizlendi, sonra Suriye savaşı çıktı. Ülkemiz, başta Gaziantep, Kilis, Hatay olmak üzere; yardım, insanlık diye işgal edildi. Sonra Avrupa ve Dünya Gaziantep için seferber oldu. 250 den fazla yardım kuruluşu ve dernek Gaziantep’i üs edindi. Eski Gaziantep evleri Avrupa fonundan restore edildi. Bu Avrupa bizi, Gaziantep’imizi ne çok seviyor. Gaziantepli baklava, kebap, lahmacunla oynaya dursun. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, özel davetiye bastırıp, özel kişilere gönderip, Gaziantep’te SİNAGOG açılışı yapıyor. Hiç kimsenin yıllardır ismini dahi duymadığı Hanuka Bayramı kutlanıyor. İlk mumu yakma şerefine erişen ise, Gaziantep evlerinin restorasyonunu başlatan, Gaziantep aşığı sayın Asım Güzelbey. Doğrusu İYİ Parti İl Başkanı olarak davet edilmedik. Alınayım mı, övüneyim mi bilemiyorum? Buradan kesinlikle şu anlaşılmasın; Biz tüm dinlere saygılıyız. Sadece bunun yerinin ve zamanının manidar olduğunu söylemek istiyoruz. Bu hususu sayın Gazianteplilerin takdirine sunuyorum. Bu SİNAGOG AKP iktidarında değil de başka bir iktidar zamanında açılsa idi; acaba AKP’liler ve MHP’liler nasıl karşılardı? Müslüman mahallesinde salyangoz acaba neden satılmaya başlandı? Hep diyorum ben eleştiriye açığım. Gaziantepli hemşerilerim, yanlışımı hatamı bana söyleyin. 

Daha bitmedi, Suriye kökenli HAZNEVİ TARİKATI’NIN yaptırdığı kaçak yapı  ruhsat aldı. Nurdağı yolunda külliye yapılıyor. Sayın Adalet Bakanımız, yayınlanan görüntülere, onlar eski görüntülerdi dedi. Olay bitti. Ama ruhsat yeni sayın bakan. Ama sorun yok. Çok çok aldatıldık der özür dilersiniz. Siz kurtulursunuzda.size inanlar, Gaziantepliler  ne halt yer acaba? 

Öğretmenevi olarak kullanılan Kendirli Kilisesi de Avrupa fonundan restore ediliyor. Gaziantepli ne kadar şanslı. Allah 14 vekilimize, bakanımıza, belediye başkanlarımıza zeval vermesin. Tüm dinlerin, cemaatlerin, uluslararası yardım kuruluşlarının , Avrupa fonlarının  merkezi olmuşuz. 

Beyler biz cambaza değil. Büyük resme bakıyoruz. Gaziantepli, artık baklavaya, lahmacuna bakmayı bırak, kanla, canla alınan Gazilik, baklava, lahmacun, Avrupa fonları ile gidiyor. Biz İYİ Parti olarak bunları söyleyeceğiz.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Flaş haber! Gaziantep'te o müdür görevden alındı...Önceki Haber

Flaş haber! Gaziantep'te o müdür görevde...

Spreyle Kuyumcu Soydu: Cezaevini boyladıSonraki Haber

Spreyle Kuyumcu Soydu: Cezaevini boyladı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı