Hocaoğlu, Gaziantep'te yaşanan sorunları dile getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hocaoğlu, Gaziantep'te yaşanan sorunları dile getirdi
Abone ol
İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu 15 günlük basın toplantısını yine yazılı yaptı. Hocaoğlu, şehirde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Birçok konuya değinen il başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun değerlendirmeleri şu şekilde;     

“Yüz yüze basın toplantısı yapacağımız günlere biran önce çıkmak dileğimle, 15 günde bir yaptığımız basın buluşmamızı yine yazılı basın açıklaması ile yapmak zorunda kaldık.  

    Gaziantep de pandemi sürecinde görev yapan, akabinde ayrılan İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serdar Sarıfakı’ya yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. Gaziantep için kim bir taş koyarak hizmet ettiyse teşekkürü borç biliriz. Yeni atanan Dr.Ümit Mutlu Tiryaki’ye görevinde başarılar diler; İYİ Parti il başkanı olarak, Gaziantep için İYİ olacak her şeye destek olacağımızı bildiririz. 

    Biz İYİ Parti olarak, Gaziantep’in problemlerini yerinde tespit edecek, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve bürokratlarımızla birlikte Gaziantep için çalışacağız. Bu ülke bizim, Gaziantep bizim. 

    Ülkemiz ve Gaziantep pandemi sürecini sancılı geçiriyor. Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Tahmazoğlu esnafa azda olsa maddi yardımda bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak Akkent Cami inşaatı, Korkut Küçükcan cinayeti olaylarını da birinci ağızdan aydınlatmasını bekliyoruz. En azından Sayın Cumhurbaşkanımız gibi özrü erdem sayarak; “Gaziantep beni af etsin, bu konuda şu yanlışları yaptım” demesini bekliyoruz.

    Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Fadıloğlu’ndan da esnafa destek çıkmasını bekliyoruz. Özellikle bayan kuaförleri çok zor durumda, kafeler iflas eşiğinde. Kentsel dönüşüm adı altında Zeugma Mozaik müzesinin etrafını harebeye çevirdiniz. Esnaf perişan, yıkıntılar ise madde bağımlılarının mekanı haline geldi. Biran önce acil çözüm bekliyoruz.

    Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’e ve GASMEK müdürümüze teşekkür ediyoruz. Gerçekten Gaziantep için yapılan büyük ve güzel bir hizmet. Çocuklarımıza gençlerimize daha fazla sahip çıkmalıyız.  

Ancak;

Gaziantep de hastanelerin ulaşım noktası olan Gazi Muhtarpaşa Bulvarı üzerindeki Çetinkaya ile NCR Hastanesi arasındaki yol ne zaman bitecek? Gözlemlerime göre iki iş makinası ve 4 çalışanla bu iş 2021 de ancak biter. 500 metre yola kaç para harcandığını da ayrıca merak etmekteyiz. 

Sani Konukoğlu Bulvarı’nda yapılan asfalt çalışması için teşekkürler. Fakat, 2 aydır bu bulvar üzerindeki güzergah resmen can çekişiyor. Yapılan güzergah, çalışan sayısı orantılandığında bu işin 2 aydır bitirilmemesinin açıklamasını bekliyoruz. Ayrıca yapılan harcamayı da merak ediyoruz. Acaba süre uzayınca harcama miktarı daha mı rahat artıyor? İtham etmiyor ancak açıklama bekliyoruz?    

 Nizip Belediye Başkanı Sayın Sarı’nın RAY-BUS resmini göstereli 4 ay oldu? Biz hala RAY-BUS’un kendisini göremedik. İlk sefer tarihini bildirir bizi de lütfedip çağırırsanız, bir Nizipli olarak bende yaptığı hizmet için tüm basının önünde teşekkür ederim . 

Araban Belediye Başkanı her ne kadar CHP Belediye başkanı ise de Arabanlı İYİ Partililerin oyları ile seçildi.  AKP’ye oy vermeyen tüm Araban halkından ben İYİ Parti İl Başkanı olarak özür diliyorum. Hatalarımızdan ders alarak iktidar olacağız diyorum. Sayın Doğruyu ise; belediye başkanlığından istifaya davet ediyorum. Kendisini seçen seçmene saygısızlık etmemelidir. Bu seçmen AKP adayına oy vermeyi bilmiyor muydu da size oy verdi. 

 Gaziantep’in 14 vekilini biz Gaziantep milletvekili olarak görüyor ve kabul ediyoruz. Gaziantep için yapacakları her İYİ şeye destek olacağımızı açıkça vurguluyoruz. Sayın Şahin’in PAKİSTAN devlet nişanı ile ödüllendirilmesi bir Gaziantepli olarak bizi onure etmiştir. Kendisini tekrar tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.  

Ancak, Nizip-Gaziantep ve Nurdağı-Gaziantep ölüm yoluna biran önce çare bulunmasını istiyoruz. Çare bulunana kadar ise; Nurdağı – Nizip arası otobanın ücretsiz yapılmasını istiyoruz. Gaziantep’in 14 milletvekiline açık çağrı yapıyorum ölüm yolları çift şeritli olana kadar, NİZİP – NURDAĞI arası otobanın ücretsiz olması için girişimde bulunun.

    Biz İYİ Parti olarak şunu belirtelim ki, TÜRKİYE’nin ihtiyaçlarından doğduk. Keşke AKP her şeyi çok iyi yapsaydı da bize ihtiyaç olmasaydı. Biz muhalefet değil iktidar hedefleyen partiyiz. AKP’de, mevcut partilerde ülkenin kurtuluşunu görmeyenlerin umuduyuz. AKP bu ülkeyi ya kurtaracak veya bize teslim edecek. Bunun kararını Türkiye verecek. Gaziantep ve Türkiye umutsuz değilsiniz. İYİ Parti var. Gaziantep de 1.Parti olacağız. 14 Milletvekilliğini ve Tüm belediyeleri alacağız. Halkımızın yanında olacağız. İYİ Parti İl Binamız herkese açıktır.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toğrul: Antep fıstığı üreticileri çok ciddi sorunlar yaşıyorlarÖnceki Haber

Toğrul: Antep fıstığı üreticileri çok ci...

Gaziantep Milletvekili hayatını kaybetti...Sonraki Haber

Gaziantep Milletvekili hayatını kaybetti...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı