Günsifed'den referandum değerlendirmesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günsifed'den referandum değerlendirmesi
Abone ol
Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin güven ve istikrarın devamı için sandıkta ’evet dediğini ifade ederek, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin Türkiye'yi siyasi denetim altına alma kararı vermesini değerlendirdi.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin güven ve istikrarın devamı için sandıkta ’evet dediğini ifade ederek, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin Türkiye'yi siyasi denetim altına alma kararı vermesini değerlendirdi.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, referandum sonrası önceliğin tekrar ekonomiye verilmesiyle ülkenin kalkınma sürecinde uluslararası doğrudan yatırım akışının devamının büyük önem taşıdığını vurguladı. İşsever, Anayasa değişikliği için gerçekleşen halk oylamasında "Evet" sonucunun çıkması ardından piyasaların ilk tepkisinin dövizde görüldüğünü ve dövizdeki düşüşün piyasaları rahatlatacağını kaydetti.

"Yeni sisteminin sağladığı istikrar ve güven ile yatırımlar hızlanacak. Böylece hem üretim, hem istihdam hem de ihracatımız artacak" diyen Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, "İhracatımızda 'Atılım Yılı' ilan ettiğimiz 2017, aynı zamanda Türkiye'nin de atılım yılı olacak. 2023 hedeflerimize daha emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin değişim için ’evet’ kararı aldığını ve bu değişimle gelecek yılların Türkiye’sinin daha güçlü olacağını belirterek, "Türkiye’nin kabuğunu kırabilmesi için değişime gitmesi gerekiyordu. O da 16 Nisan’da gerçekleştirildi. Çıkan sonuçların ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

"Geçen seneye göre iyi yerdeyiz. 2017 yılı Türkiye için her anlamda iyileşme ve atılım yılı olacak. Bu da 2023 hedeflerimize daha kolay ulaşacağımız anlamına geliyor" ifadelerini kullanan Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Referandum sonuçlarının ardından ilk olumlu sonucun döviz cephesinden geldiğini ifade ederek, “Bu sonuçlar iş dünyamız adına umut vericidir. Dövizin dengeli olması iş dünyasının çalışmalarını kolaylaştıracaktır. Gelecekten umutluyuz, bu umudumuz daha artacaktır” diye konuştu.
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin Türkiye İçin Aldığı Siyasi Karar

 Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin Türkiye için aldığı siyasi kararı da değerlendirerek, “Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisinin Türkiye'nin siyasi denetim altına alınmasına yönelik bu kararının rasyonel hiçbir dayanağının olmadığını ve Avrupa Birliğinin vizyonu ve misyonu gereği temsil etmesi gereken değerlerle ters düştüğünü düşünüyorum. Bu bağlamda, AB ile Türkiye arasında yapıcı bir diyalog ortamı oluşturulması için bu kararın tekrar gözden geçirileceğini temenni ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Büyükşehir, ilaçlama çalışmalarını sürdürüyorÖnceki Haber

Büyükşehir, ilaçlama çalışmalarını sürd...

Emniyetteki en büyük FETÖ operasyonu! İşte liste...Sonraki Haber

Emniyetteki en büyük FETÖ operasyonu! İş...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı