Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyeti, GTB'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyeti, GTB'de
Abone ol
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep’in bölgesel ve küresel ticarette yaşanan sıkıntılara rağmen ekonomideki istikrarını korumaya çalıştığını ifade etti.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Gaziantep’in bölgesel ve küresel ticarette yaşanan sıkıntılara rağmen ekonomideki istikrarını korumaya çalıştığını ifade etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde sunulabilmesine yönelik istişarelerde bulunmak amacıyla Gaziantep’e gelen Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyeti, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile bir araya geldi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyetine Gaziantep ekonomisi, tarımı ve ticareti hakkında bilgiler veren GTB Başkanı Tiryakioğlu, “Ortadoğu ülkeleri Gaziantep ihracatı için önemli bir yere sahip. Bu bölgelerde yaşanan sorunlar ve dünya ticaretinde yaşanan genel daralmaya rağmen şehrimiz ekonomideki büyüme istikrarını korumaya çalışıyor ”dedi.

Gaziantep’in zengin tarihi, sanayisi ve ticaretinin yanı sıra tarıma dayalı gıda sanayinde de Türkiye’nin başkenti konumunda olduğunu belirten Tiryakioğlu, “ Gaziantepliler çalışmayı, üretmeyi ve ekonomiye katkı sunmayı seven müteşebbis ruhlu insanlardır. Daha güçlü bir Türkiye için tarihinin her döneminde elini taşına altına koymaktan çekinmeyen Gaziantepliler bugünde ekonomi çarklarının daha verimli bir şekilde dönmesi için canla başla çalışmalarını sürdürmekteler” ifadelerinde bulundu.

Gaziantep’in, Türkiye’nin en büyük 6 ekonomi şehrinden biri olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, kentin 2023 yılı ihracat hedefinin ise 30 milyar dolar olduğunu söyledi.

Tiryakioğlu, ziyarette ayrıca Gaziantep Ticaret Borsasının faaliyetleri, sürdürdüğü çalışmalar ve biten projeleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

GTB’de gerçekleştirilen ziyarete Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyetinden, Tüketicinin Korunması ve Piyasaya Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Hasan Mutaf, Gaziantep Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Veli Tatlıpınar, İç Ticaret Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Dumanlı, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kadir Coşkun, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Şefi Baycan Şaki ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Mühendisi Yusuf Durmuş katıldılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk’ün şamarını bir kez daha ensenizde hissedeceksinizÖnceki Haber

Türk’ün şamarını bir kez daha ensenizde...

Gaziantep'te bir saat arayla ölen çift, yan yana defnedildiSonraki Haber

Gaziantep'te bir saat arayla ölen çift,...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi