Gaziantep'te odalarda seçim Hareketliliği başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te odalarda seçim Hareketliliği başladı
Abone ol
Gaziantep’te TOBB’a bağlı Borsa ve Odalarda seçim heyecanı yaşanıyor. Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Borsası’nda (GTB) başarılı bir çalışma dönemi geçiren başkanlar yeniden aday olarak ‘Ustalık Dönemi’ne hazırlanıyor. 4 yılını tamamlamakta olan mevcut başkanların başarı grafikleri hayli yüksek. Yapılan istatistik verilerine bakıldığında odalar proje konularında bir birleriyle adeta yarıştılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalarda seçim hareketliliği başladı. TOBB’un seçim genelgesinin ardından Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Borsası’nda Ekim ayında yapılacak meclis üyeliği seçimi için start verildi. 

Gaziantep iş dünyasında GTO, GSO ve GTB seçimlerinin heyecanı yaşanıyor. 4 yılda bir yapılan seçimlerle ilk etapta kendi sektörlerindeki meclis ve meslek komite üyelerini belirleyecek olan iş insanları ardından Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeliği seçimlerinin heyecanını yaşayacak. Ekim ayında sandığa gidecek olan Gaziantepli iş insanları 4 yıllığına Başkan ve yeni yönetimleri belirleyecek.

2018 yılında yapılan seçimlerle göreve gelen GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, başarılı çalışmalarıyla üyelerin takdirini topladı. ‘Çıraklık’ ve ‘Kalfalık’ olarak değerlendirilen ilk 4 yıllık dönemi başarı ile tamamlayan 3 başkan da ‘Ustalık Dönemi’ olarak değerlendirilen yeni dönem için bir kez daha Başkanlık görevine talip olduklarını kamuoyu ile paylaştı.

İlk 4 yıllık görev sürelerinde Gaziantep’in sanayi ve ticaretinin gelişimine yönelik birçok projeyi hayata geçirerek önemli çalışma ve hizmetlere imza atan Yıldırım, Ünverdi ve Akıncı iş dünyasının yanı sıra toplumun diğer kesimlerinin de takdirini topladı.

Taraflı-tarafsız her kesimden insanın övgü ve beğenisini kazanan Başkanların yeni dönem öncesi seçimlerde kendi meslek grupları dahil rakipsiz olmaları başarılı bir dönem geçirdiklerinin göstergesi olarak değerlendiriliyor. Seçimlere kısa bir süre kalmasına rağmen şuana kadar 3 başkana rakip olarak adaylığını açıklayan her hangi bir isim çıkmazken, sürpriz meclis ve meslek komite seçimlerinin ardından oluşacak aritmetik tablo sonrası adayların çıkıp çıkmayacağı ise merakla bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybettiÖnceki Haber

Fabrikada patlama: 2 işçi hayatını kaybe...

Avan: Kamu çalışanları hak kaybına uğramamalıdır Sonraki Haber

Avan: Kamu çalışanları hak kaybına uğram...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı