Gaziantep'te kan donduran cinayet! Cesedi toz haline getirip çöp alanına attılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te kan donduran cinayet! Cesedi toz haline getirip çöp alanına attılar
Abone ol
Gaziantep'te inşaat işi ile uğraşan Yakup Çevik, aralarında bağ evi ortaklığı yaptığı Astsubay olan arkadaşı A.K., tarafından 2 buçuk yıl önce tabanca ile kafasına sıkılarak öldürüldü.
Çevik'in cesedi olayın ardından A.K.., ve kardeşi S.V.K. tarafından boş araziye gömüldü. Yakup Çevik A.K., ve kardeşi S.V.K., ile birlikte aradan aylar geçtikten sonra ceset yerinden çıkarılıp önce yakıldı, ardından kemikleri çekiçle kırılarak toprak ile karıştırılıp şehrin farklı noktalarında atıldı. 3 yıl boyunca sır gibi düğümlenen cinayeti Cinayet Büro Amirliği ekipleri aydınlattı.
Gaziantep'te inşaat taşeronluğu yapan Yakup Çevik, 3 yıl önce evinden çıktı. Çevik'ten bir daha haber alamayan eşi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Olayı araştıran polis ekipleri şahsın kayıp olduğuna dair herhangi bir ize rastlamayınca dosyayı Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri devir aldı.  Cinayet Büro ekipleri konu ile ilgili iki farklı ekip görevlendirdi. 
CİNAYETİN DEDEKTİFLERİ AYDINLATTI
Polis ekipleri yaptıkları incelemede cep telefonu sinyalinin en son astsubay A.K. ile müşterek sahibi oldukları bağ evinde geldiğini saptadı.Telefon sinyalinin ardından 2 buçuk yıl boyunca yüzlerce ifade HTS ve PTS kayıtları inceleyen cinayet ekipleri, Yakup Çevik'in kayıp olduğu gün evinden Astsubay A.K., tarafından konuşma bahanesiyle bağ evine götürüldüğünü öğrendi.
Cinayet ekipleri, A.K.'nin Yakup Çevik'i almadan önce kardeşi S.V.K.'yi alıp bağ evine bıraktığını daha sonra Yakup Çevik'i alıp bağ evine getirdiğini tespit etti. Bağ evinin bahçesinde bir süre konuşan Yakup Çevik ile A.K. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce A.K. yanında bulunan beylik tabancası ile Yakup Çevik'i başından vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden 2 çocuk babası Çevik daha sonra öz kardeşi ve ortağı tarafından poşete sarılarak, dağlık bir araziye gömüldü. 
CESET AYLAR SONRA ÇIKARILIP YAKILDI, KEMİKLER ÇEKİÇLE KIRILDI
Olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra A.K., ile S.V.K., Yakup Çevik'in cansız bedenini gömdükleri araziden çıkardı. Kimyasal bir madde yardımı ile ceset yakıldıktan sonra geriye kalan kemikleri çekiç ile kırıldıktan sonra toprak ile karıştırılıp küllerini de kemik parçalarını Araban ilçesindeki çöp toplama alanına attıkları ortaya çıktı. Öte yandan A.K. , ve S.V.K., polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarılan şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep’te 4 kilo 704 gram uyuşturucu ele geçirildiÖnceki Haber

Gaziantep’te 4 kilo 704 gram uyuşturucu...

Şiddetli rüzgar çatıyı böyle uçurduSonraki Haber

Şiddetli rüzgar çatıyı böyle uçurdu

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı