Gaziantep'te bir mahallede 3 ev daha karantinaya alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'te bir mahallede 3 ev daha karantinaya alındı
Abone ol
Gaziantep'te korona virüsü hız kesmiyor. Nizip ilçesinde bir mahallede 3 ev karantinaya alındı. Test sonuçları pozitif çıkan 2 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Gaziantep'in Nizip ilçesi Adaklı Mahallesi'nde ikamet eden 2 kişinin corona virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine bir mahallede 3 eve karantina uygulaması başlatıldı. Test sonuçları pozitif çıkan şahıslar hastanede tedavi altına alınırken, şahısların aileleri ve temas kurdukları yakınlarından ise 9 kişinin numuneleri alınarak laboratuvara gönderildi.

Nizip ilçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin 14 günlük karantina kararının ardından jandarmada güvenlik şeridi çekerek 3 evin karantinaya alması işlemi öncesi  Belediyesi ekipleri, corona virüsün yayılmasını engellemek amacıyla Adaklı mahallesinde 3 evin dezenfektan çalışmaları başlattı. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallerde gerçekleştirilen dezenfekte işlemi periyodik ve kapsamlı halde yürütüleceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Gül: Sanayicilerimiz her türlü önlemi en üst noktada alıyorÖnceki Haber

Vali Gül: Sanayicilerimiz her türlü önle...

Tartışma çıktı! 3 ismin milletvekilliği düşürüldü...Sonraki Haber

Tartışma çıktı! 3 ismin milletvekilliği...

Yorum Yazın