
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında tarihinin en kötü performansına imza atan Gaziantepspor’da transfer çalışmaları hız kazandı.
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında tarihinin en kötü performansına imza atan Gaziantepspor’da transfer çalışmaları hız kazandı.
Kadrosuna ilk olarak Marquinhos Pedrosa’yı katarak transfere hızlı bir giriş yapan Gaziantepspor, stoper mevkisindeki eksikliğini gidermek için de çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in raporu doğrultusunda Brezilya’da görüşmelerini sürdüren Gaziantepsporlu yöneticilerin, Gruzerio takımında forma giyen Rafael Donato ve Atletico-Pr’den Cleberson’un gündemde olduğu öğrenildi. Kırmızı-Siyahlıların eski futbolcuları İvan De Souza aracılığıyla bu ülkede transfer arayışlarına devam eden Kırmızı-Siyahlı yöneticiler Donato ve Cleberson’dan birinin tercih edecekleri öğrenildi.
Yorum Yazın