Gaziantep'in asayiş sorununu çözmeliyiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep'in asayiş sorununu çözmeliyiz
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik Memohaber'e konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep milletvekili adayı Mustafa Bozgeyik Memohaber'e konuştu. Oğuzeli Belediye Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunmasından dolayı kentin sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Bozgeyik, "Uyuşturucu kullanım yaşı çok düştü. Bunlarla ilgili çok önemli ve caydırıcı kanunların çıkması lazım. Uyuşturucunun şehre nasıl girdiğiyle ilgilenmek lazım. Gaziantep bana teveccüh gösterdiği ve TBMM'ye gönderdiği takdirde birinci meselem bu sorunu çözmek olacak" dedi.  

BOZGEYİK: "KESİN ÇÖZÜMLER GEREK"

15 Temmuz darbe girişiminden sonraki durumun milletvekili adayı olmasında büyük etkisi olduğunu söyleyen Bozgeyik, "15 Temmuz sonrası ülkemizin geldiği durum aday olmak için harekete geçirdi beni. Ülkem ve memleketim için çalışmak benim için onurdur" dedi. Yerel yönetimler kademelerinde görev yaptığını ve belediyeciliği çok sevdiğini ifade eden Bozgeyik, "O yüzden sıkıntıları daha yakından biliyorum. Şehrimizin en büyük sorunu güvenlik ve asayiş. Uyuşturucu kullanım yaşı çok düştü. Bunlarla ilgili çok önemli ve caydırıcı kanunların çıkması lazım. Uyuşturucunun şehre nasıl girdiğiyle ilgilenmek lazım. Hükümetin çok acil ve keskin çözümler getirmesi gerekiyor. Gaziantep bana teveccüh gösterdiği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gönderdiği takdirde birinci meselem bu olacak ve bunu çözmeye çalışacağım. Hedefimde asayiş ve uyuşturucu madde kullanımına yönelik çalışmalar olacak. Gaziantep bu konuda çok kötü durumda. Acil, keskin ve caydırıcı çözümler lazım. Devletimiz aciz değil. Meclise gittiğimde bunu çözeceğiz inşallah" diye konuştu. 

GAZİANTEP'TE HEMEN HEMEN HER GÜN CİNAYET İŞLENİYOR

Asayişin Gaziantep'te çok kötü durumda olduğunun altını çizen ve kentin olumsuz yönde değiştiğini belirten milletvekili adayı şöyle konuştu: "Gaziantep'te hemen hemen her gün cinayet işleniyor. Gaziantep çok değişik bir şehir oldu. Bunun sebeplerinden bir tanesi göç. Bu sebeplerin bir an önce araştırılıp çözümlendirilmesi gerekir. Mahalle bekçilerimiz var artık. Bu noktada atılmış güzel bir adımdır. Caydırıcı tedbirlerden biridir. Alkışlıyorum. Ama yeterli değil. Bu gibi caydırıcı tedbirlerin arttırılması gerekir."

EKONOMİDE YÜKSELİŞ
SOSYAL YAŞAMDA ÇÖKÜŞ

Gaziantep'i "Türkiye'nin yüz akı" olarak niteleyen ve ismi ihracatla anılan bir memlekette asayişin ve sosyal yaşamın diplerde olduğunun vurgusunu yapan Bozgeyik, "Gaziantep Türkiye'nin yüz akı. Herkesin ekmek yediği ve memnun olduğu bir memleket. Ancak asayiş boyutunda Türkiye'nin ilklerinde. Adımız ihracatla anılıyor, Türkiye'nin lokomotifi durumdayız ama diğer yandan sosyal hayatımız geriye gidiyor. Sorunumuz bu" dedi. 

SINIRIN DİĞER TARAFINDA YAŞAM ALANLARI KURULMALI

Sorunların temel sebeplerinden biri olarak da yaşanan göçleri gösteren Bozgeyik, Suriyeliler konuşöyle devam etti: "Sınırın öbür tarafında güvenli bölgeler oluşturulmalı. Suriyeli mülteciler için oralarda yaşam alanları kurulması gerekir. Çünkü bütün ihtiyaçların birden bire artması ciddi problem. Acilen sınırın diğer tarafında yeni yaşam alanları kurulmalı."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTB başkanlarından ramazan bayramı mesajıÖnceki Haber

GTB başkanlarından ramazan bayramı mesaj...

Büyükşehir ramazan hazırlıklarını tamamladıSonraki Haber

Büyükşehir ramazan hazırlıklarını tamaml...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı