Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri spor eğitim kampında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri spor eğitim kampında
Abone ol
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri geleneksel spor ve eğitim kampını tamamlayarak Gaziantep’e döndü. Her yıl düzenlenen ve öğrencilerin farklı spor dallarında geliştirildiği spor eğitim kampına bu yıl 65 öğrenci katıldı. 5 gün süren kampın başarılı geçtiği açıklandı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri geleneksel spor ve eğitim kampını tamamlayarak Gaziantep’e döndü. Her yıl düzenlenen ve öğrencilerin farklı spor dallarında geliştirildiği spor eğitim kampına bu yıl 65 öğrenci katıldı. 5 gün süren kampın başarılı geçtiği açıklandı. 

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri Mersin’de düzenlenen spor kampına katılarak yeteneklerini geliştirdiler. 65 öğrencinin katıldığı ve birçok spor dalında çalışmaların yürütüldüğü kampta sporcular streste attı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Okul Müdürü Nadir Gürsel ve beden eğitimi öğretmenleri rehberliğinde Mersin’de gerçekleştirilen kampın başarılı geçtiği açıklandı. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Okul Müdürü Gürsel “Yoğu geçen akademik takvim ve sportif faaliyetlerin ardından öğrencilerimizi kampa alarak hem dinlenmelerini ve eğlenmelerini hem de çeşitli spor dallarındaki yeteneklerini geliştirmeyi hedefledik. Öğrencilerimiz için önemli bir deneyim oldu. Beş gün süren spor kampında öğrencilerimiz eğitici olduğu kadar oldukça eğlenceli pek çok faaliyette bulundular. Doğa yürüyüşü, yüzme, voleybol, step gibi sporlarla öğrencilerimiz bedensel gelişimlerine katkı sağlarken; sportif beceri koordinasyon oyunları, halat çekme, yakar top gibi aktivitelerle de grup çalışmaları, rekabet, yardımlaşma gibi sosyal becerilerini geliştirdiler. Ayrıca sinema, masa tenisi, karaoke gibi etkinliklerle öğrencilerimizin geceleri de oldukça eğlenceli geçti. GKV öğrencileri 19 Mayıs’ta Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda bayraklarla ve marşlarla yürüyüş yaptılar, akşam da bu kutlu gün için pasta kesip 10. Yıl Marşı’nı okudular. Kampımızın tamamlanmasının ardından öğrencilerimizle Gaziantep’e döndük” dedi. Düzenlenen kampı değerlendiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri de faydalı bilgiler ve deneyimler kazandıklarını belirterek benzeri kamplara sürekli gittiklerini ve kendilerini geliştirdiklerini ifade ettiler. Spor eğitim kamplarının önümüzdeki dönemlerde de düzenleneceği ifade edildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni Kabine Açıklandı Gaziantep'ten Bir Bakan VarÖnceki Haber

Yeni Kabine Açıklandı Gaziantep'ten Bir...

Sanko Üniversitesi’nde Cerrahi Eğitim Kursu DüzenlendiSonraki Haber

Sanko Üniversitesi’nde Cerrahi Eğitim Ku...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi