Fuarda Ülkü Ocakları rüzgarı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fuarda Ülkü Ocakları rüzgarı
Abone ol
Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan Gaziantep Kitap Fuarı'nda Gaziantep Ülkü Ocakları stant açtı. Ülkü Ocakları Genel Merkezi başta olmak üzere seçkin yayınevlerinin eserlerine yer verilen stantta 60'ı aşkın farklı yazar kadrosu ile ziyaretçilerini bekliyor.

Genç, yaşlı, çocuk olmak üzere farklı yaş gruplarına hitap eden roman, Türk Klasikleri, akademik eserler ve fikri eserleri ile her kesimden okuyucuya hitap edilen fuarda 2 güne özel tüm kitaplarda %20 indirim ve sürpriz hediyeleri bulunuyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkan ,bir milletin varlığını temellendiren ve yarına dair umutlarını diri tutan ögelerin başında şüphesiz gençliği ve gençliğine verilen kıymet olduğunu söyledi. 
Atatürk’ün ‘Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.’ Sözünü hatırlatan Demirkan, milli ülkü fikrini kazandırmak için Ahmet Yiğit Yıldırım'ın önderliğinde yorulmadan çalışmaya söz verdiklerini aktardı.


Demirkan, kitap okumanın ve fuarların önemine dikkat çekerek, ''Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizim nezdimizde tüm ülkücülere verdiği ‘Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır.’ öğüdü Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak gençlerimizin sosyal, kültürel, bedensel ve akademik anlamda her yönden hazır olması için çalışmalar yapmamız konusunda en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bu bağlamda Türkiye’nin en büyük kitap fuarı olan Gaziantep Kitap Fuarı’nda Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı olarak yer almak bizim için bir gururdur. Ailelerin yüksek milli ahlakın beşiği, gençlerimizin evi olarak görüp geldikleri Ülkü Ocakları standımız; birbirinden seçkin 60’ı aşkın yazarla, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’miz başta olmak üzere seçkin yayınevlerinin eserleriyle donatılmıştır.

Bunun yanısıra genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin öncülüğünde geliştirilen ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılım’ını okurlarımıza tanıtıp ücretsiz test imkânı sunduk.  Yine genel merkezimizin yayını olan şanlı Türk Tarihi’ni Metehan’dan Atatürk’e kadar anlatan Türk Büyükleri Okuma Serisi ise pedagojik uygunluk olarak ilkokul gruplarımızın ilgi odağı oldu. Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı olarak her alanda milliyetçilik ve terakki misyonu yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Ülkü Ocakları evimizdir. Evimizin kapısı her daim açıktır''diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye kan ağlarken ne eğlencesi Önceki Haber

Türkiye kan ağlarken ne eğlencesi

Boşandık, evde kim kalacak?Sonraki Haber

Boşandık, evde kim kalacak?

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı