'Evlilik Okulu'ndan 92 çiftimize daha sertifika

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Evlilik Okulu'ndan 92 çiftimize daha sertifika
Abone ol
Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’ndaki eğitimlere katılan evli ve yeni evlenen 92 çift düzenlenen törenle sertifikalarını ve çamaşır makinalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’ndaki eğitimlere katılan evli ve yeni evlenen 92 çift düzenlenen törenle sertifikalarını ve çamaşır makinalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi ile bilirlikte yürütülen projede amaç mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak. 

Şahinbey Belediyesi nikah salonunda düzenlenen sertifika törenine, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

İYİKİ VARSINIZ

Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na doğrudan hitap etmek istiyorum. İki dönemdir Şahinbey İlçesi’nde hizmet veriyorsunuz. Bu döneminizde de ne geceniz ne sabahınız belli olmadığı gibi bütün ekibinizle birlikte koşturuyorsunuz ve gayret gösteriyorsunuz. Halkımıza hizmet ediyorsunuz. Bu insanlar bizim kardeşlerimiz. Bu ülke geçmişte çok bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanları gördü. Bunlar insanlarımıza tepede bakıyorlardı. O tepeden bakanların geldiği noktalar belli. Hem kendi kendilerini mahvettiler hem ülkemizi. Ama siz geçmişte hangi hizmet anlayışı ile başladıysanız bugün aynı hizmet anlayışı ile çalışıyorsunuz” dedi.

EŞLERİN BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAMASI İÇİN

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu’nu önemsediğini ve 2009 yılında başlatılan projenin patentinin Şahinbey Belediyesi’nde olduğuna dikkati çekerek, “Evlilik Okulu bizim için çok önemli. Bu konuda bize destek veren kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Toplumun temel çekirdeği ailedir. Aileyi sağlam tutmuş olduğumuz zaman toplumun tamamını sağlam tutmuş oluyoruz. Dikkat edin parçalanmış bir aile varsa, o ailenin çocukları suç örgütlerinin oyuncağı haline geliyor.  Bu nedenle aile yapısını sağlam tutmak çok büyük bir önem arz ediyor. Ayrıca eşler arasındaki muhabbetin arttırılması açısından da Evlilik Okulu büyük önem arz ediyor. Burada örendiğiniz bir konu belki de evlilik hayatınızın çok daha iyi olmasını sağlayacaktır ” dedi.

BAŞKANI VE EKİBİNİ TEBRÜK EDİYORUM

Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Devletin çekirdeğini bireylerin oluşturduğunu belirterek, “Belediyemizi öncelikle tebrik ve takdir ediyorum. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun önderliğinde Şahinbey Belediyesi ve ekibi ilklere ve çok önemli projelere imza atıyorlar. Allah kendilerinden razı olsun. Bu projelerden biri de Evlilik Okulu. Bir devleti millet, milleti toplumlar, toplumları da aileler meydana getirir. Sizler ne kadar sağlamsanız devletimiz ve milletimiz o kadar sağlam ve güçlü olacaktır” dedi.   

Konuşmaların ardından Çeled Uşaklar tiyatro ekibi evliliğin önemini anlatan skeç sahnelediler.

EVLİLİK OKULU

Şahinbey Belediyesi tarafından 2009 yılından başlatılan Evlilik Okulu’ndan bu güne kadar 8.802 kişiye eğitim verildi. Yeni evlenecek olan 1.279 çifte çamaşır makinası hediye edilirken, 164 çifte de çay makinası seti hediye edildi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı temel atma töreniÖnceki Haber

Düzbağ İçme Suyu İsale Hattı temel atma...

Büyükşehirde Arıcı dönemi...Sonraki Haber

Büyükşehirde Arıcı dönemi...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı