Salih Bildirici, Türk Eğitim-Sen Gaziantep 2 No’lu Şube Başkanlığına Seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salih Bildirici, Türk Eğitim-Sen Gaziantep 2 No’lu Şube Başkanlığına Seçildi
Abone ol
Türk Eğitim-Sen Gaziantep 2 No’lu Şubesi’nin 1. Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda, eğitim çalışanlarının hak ve menfaatlerini savunma yolunda önemli bir adım atılarak, yeni şube başkanı belirlendi. Delegelerin oylarıyla Salih Bildirici, şube başkanlığına seçildi.

Genel Kurul’a Yoğun Katılım

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü The Green Park Otel’de düzenlenen Genel Kurul’a, TBMM İdari Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arif Seçkin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Koçyiğit, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Akmaz ve çok sayıda delege katıldı.

BİLDİRİCİ: “Türk Eğitim-Sen Bir Ülküdür”

Yeni şube başkanı Salih Bildirici, yaptığı konuşmada eğitim çalışanlarının hak mücadelesinde yeni bir dönemin başladığını vurguladı. 

Bildirici, “Türk Eğitim-Sen, yalnızca bir sendika değildir. Bir ülküdür, bir yaşam tarzıdır. 3 bin yıllık Türk Devleti’nin adalet arayış ruhunun yansımasıdır. Bizler, hak, adalet ve liyakat mücadelesinin neferleriyiz. Bu ülkü doğrultusunda sendikamız, dün olduğu gibi bugün de eğitim çalışanlarının sesi, haksızlığın karşısında dimdik duran bir iradenin temsilcisi olmaya devam edecektir” dedi.

Ortak Akıl ve İstişare Vurgusu

Bildirici, yeni görevinde şubeyi ortak akıl ve istişareyle yöneteceğini, eğitim çalışanlarının haklarını en güçlü şekilde savunacağını ve sendikayı daha da ileriye taşıyacağını belirtti. Bildirici, “Bu kutlu yolda, gücümüzü üyelerimizden, inancımızı davamızdan, cesaretimizi ise Türk milliyetçiliği fikriyatından alıyoruz. Kimseye boyun eğmeden mücadelemize devam edeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Genel Kurul’un hayırlara vesile olmasını dileyen Bildirici, destekleriyle kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anahtar Parti Genel Başkanı Gaziantep’teÖnceki Haber

Anahtar Parti Genel Başkanı Gaziantep’te

CHP Olarak Aile Yapısını Korumak İçin Mücadele Edeceğiz!Sonraki Haber

CHP Olarak Aile Yapısını Korumak İçin Mü...

Yorum Yazın

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı