EKİCİ VE GÖKDAĞ ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EKİCİ VE GÖKDAĞ ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI
Abone ol
CHP Gaziantep milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile birlikte Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Şehit Polis Ahmet Çiftaslan'ın cenaze törenine katıldı.

CHP Gaziantep milletvekilleri Akif Ekici ve Mehmet Gökdağ, İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile birlikte Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden Şehit Polis Ahmet Çiftaslan'ın cenaze törenine katıldı.
Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain terör saldırısını kınayan Ekici hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi.

Diyarbakır’ın Sur İlçesi'nde, Baro Başkanı Tahir Elçi’nin hayatını kaybetmesinin hemen öncesinde PKK saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Çiftaslan cenazesi, düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi. Eşi Dilek ile çocukları Mehtap ve Deniz ile birlikte Kahramanmaraş Havaalanı'nda, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin, Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, şehidin annesi Süheyla, kardeşleri Şebnem Tanır ile şehidin kardeşi Mehmet Ali Çiftaslan, meslektaşları ve yakınları tarafından karşılandı. Annesi Süheyla ve eşi Dilek Çiftaslan'ın kadın polisler tarafından teselli edildiği şehit polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze aracına konularak polis eskortu eşliğinde son kez Turan Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Burada helallik alındıktan sonra şehit polis Ahmet Çiftaslan için Ulu Cami'de ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor ve CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Babası Ejder Çiftaslan'ın yaklaşık 2 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenilen şehit polis memuru Çiftaslan'ın özgeçmişi okunduktan sonra kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı Şehitliği'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarkan Kadooğlu: Çözüm Sürecin Tekrar BaşlamalıÖnceki Haber

Tarkan Kadooğlu: Çözüm Sürecin Tekrar Ba...

ÖNÜMÜZDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAMIZ GEREKİYORSonraki Haber

ÖNÜMÜZDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAMIZ GEREKİY...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi