Dünya Yağ Sektöründe Bizce Yağ iddialı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Yağ Sektöründe Bizce Yağ iddialı
Abone ol
Gıda sektörünün Ortadoğu’da kalbinin attığı Dubai 21. Gulfood 2016 Fuarına katılan Bizce Yağ pazar yelpazesini genişletmek için emin adımlarla ilerliyor. 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren Bizce Yağ Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu’da yağ sektörünün önemli oyuncular arasındaki yer alıyor.

Gıda sektörünün Ortadoğu’da kalbinin attığı Dubai 21. Gulfood 2016 Fuarına katılan Bizce Yağ pazar yelpazesini genişletmek için emin adımlarla ilerliyor. 50 ülkeye ihracat gerçekleştiren Bizce Yağ Ortadoğu, Afrika ve Uzakdoğu’da yağ sektörünün önemli oyuncular arasındaki yer alıyor.

Dünya gıda sektörünün en önemli fuarlarından birisi olan Dubai 21. Gulfood 2016 21 Şubat’ta kapılarını açtı. Yağ sektöründe dünya pazarlarının aranan markası haline gelen Bizce Yağ ihracat gerçekleştirdiği ülke sayısını arttırma yolunda emin adımlarla ilerlerken fuar açılışına katılmak ve Türkiye’den katılan firmalara moral vermek için Dubai’de bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye  Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Karayılan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve beraberlerindeki heyet Bizce Yağ’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu’ndan bilgi aldılar. 

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Dubai’de Türkiye’den katılan firmaları ziyaretini önemli bulduğunu ifade eden Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu “Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in fuara katılan firmaları ziyareti hepimizde önemli bir sinerji oluşmasını sağlamıştır. Yüksek bir motivasyon kazandık. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz bizleri yalnız bırakmadıkları için. 2016 yılındaki hedefimiz daha fazla ülkeye ihracat yapmak yanında iç piyasadaki pazar payımızı arttırmaktır. Bizce Yağ bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Türkiye’de iç Pazar payımızın yüzde on beşlerden 25’lere çıkarılması için çalışıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken ihracatımızın 2016 yılında 50 ülkeye çıkarılması için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dubai’de firmamız ve ürünlerimiz büyük ilgi görüyor.” dedi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de Kadooğlu’nu kutlayarak fuarın başarılı geçmesini dilediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dubai’ye Nizip çıkarması Önceki Haber

Dubai’ye Nizip çıkarması

Banetti Makarna Dubai’de görücüye çıktıSonraki Haber

Banetti Makarna Dubai’de görücüye çıktı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı