Bahçeli: Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli: Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'teki terör saldırısını kınayarak, "Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'teki terör saldırısını kınayarak, "Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gaziantep'teki terör saldırısını kınayarak, "Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Ancak Türk milleti üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, bu kin ve kirli akına asla kapılmayacaktır. Türkiye terörizmin belini kıracaktır. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye'nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları hak ettikleri cezayı bulacaklardır. Terör kimden gelirse gelsin, kökeni, kaynağı ve amacı ne olursa olsun insanlık adına, millet namına lanetliyor ve telin ediyorum. Hepimizin başısağolsun. Bugün bir yanımız Gazi, diğer yanımız Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir. Rabbim sabırlar ihsan etsin" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter adresinden Gaziantep'teki terör saldırısına ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Gaziantep, dün akşam korkunç bir katliama sahne oldu. Barbarlar, insan kanıyla beslenen vahşiler masum ve mazlum canlara acımadan kıydılar. Gazi ilimizin Şahinbey ilçesi Beybahçe Mahallesi'nde kına gecesi için toplanan vatandaşlarımız canlı bomba dehşetiyle karşılaştılar. Benzerlerine Ortadoğu ülkelerinde rastlanan kanlı saldırıda 50 vatandaşımız hayatını kaybetti, onlarcası da yaralandı. Anlaşılan odur ki, 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak istenmektedir. Ancak Türk milleti üzerine yönlendirilen bu kan selinde boğulmayacak, bu kin ve kirli akına asla kapılmayacaktır.

TÜRKİYE TERÖRİZMİN BELİNİ KIRACAKTIR

Türkiye terörizmin belini kıracaktır. Düğüne canlı bombayla saldıranların, insan hayatına acımadan kast edenlerin heves ve hesapları milli birlik karşısında parçalanacaktır. 

Türkiye tek yürek, millet tek umuttur. Milli Mücadele yıllarında gazilik unvanını inancının gücüyle alan Gaziantep teröre yenilmeyecektir. Şahin Bey'in ruhu ayakta ve diridir. Türkiye'nin düşmesini gözleyen FETÖ, PKK, IŞİD gibi iblis artıkları hak ettikleri cezayı bulacaklardır. Gaziantep'te meydana gelen hunhar terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum.

TERÖR KİMDEN GELİRSE GELSİN, MİLLET NAMINA LANETLİYOR VE TELİN EDİYORUM 

Terör kimden gelirse gelsin, kökeni, kaynağı ve amacı ne olursa olsun insanlık adına, millet namına lanetliyor ve telin ediyorum. Hepimizin başısağolsun. Bugün bir yanımız Gazi, diğer yanımız Şehadet, bakışlarımız, dualarımız Gaziantep'tir. Rabbim sabırlar ihsan etsin."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demirtaş: Gelin taziyede yan yana duralımÖnceki Haber

Demirtaş: Gelin taziyede yan yana duralı...

Başkan Erdem “Saldırıyı Lanetliyorum”Sonraki Haber

Başkan Erdem “Saldırıyı Lanetliyorum”

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı