BAŞKAN FADILOĞLU KURBAN KESİM YERLERİNİ GEZDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN FADILOĞLU KURBAN KESİM YERLERİNİ GEZDİ
Abone ol

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ 10 FARKLI KURBAN KESİM YERİNDE HİZMET VERİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belediyeye ait Pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Kurban kesim yerlerini denetleyen Başkan Fadıloğlu, kurban kesen vatandaşlarla bayramlaştı.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜNDE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcıları Murat Özgüler, Hayri Özkeçeci ve daire Müdürleriyle birlikte Belediyeye ait pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezdi. Vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Başkan Fadıloğlu, bayramlarını kutladı. Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Bayram’ın birinci günü kurban kesim yerlerinde vatandaşlarımızı ziyaret ederek, bayramlarını kutluyoruz. Tabi amacımız daha iyi hizmet verebilmek. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kurban kesim yerlerini her yıl daha iyi duruma getirmek adına hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Şuan 10 farklı uzay çatılı Pazar yerinde bu hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Tabi gönül ister ki daha iyi ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet sunalım, ama mevcut Pazar yerlerinde o imkanları sunmak mümkün değil. Bu şartlar altında hijyen ortamını sağlayabilecek adına ve vatandaşlarımızın huzur içerisinde ibadetlerini yerine getirmesi adına ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Ben burada görev alan tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Bayramın birinci günün de milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi hizmetin mesaisi yoktur. Mesai mevhumu olmadan milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Her gün hizmet kalitesini daha da yukarılara taşımaya çalışıyoruz. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah yapmış oldukları kurban ibadetlerini izzeti dergahında kabulü makbul eylesin diyorum” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Verilen hizmetlerden memnun kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ise, “Şehitkamil Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerden memnunuz. Şehitkamil Belediyemizin bu Pazar yerlerini kurban kesim yeri olarak temin etmesiyle birlikte temiz bir ortamda kurbanımızı kesiyoruz. Belediyemiz tarafından, çay ve kek, ikramı da yapılıyor. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugünde bizleri kesim yerlerinde ziyaret ederek, bayramımızı kutladı ve kurban kesimlerini yerinde inceledi. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine yapmış olduğu bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu kadar kanın içinde nasıl bayram kutlayacaklar?Önceki Haber

Bu kadar kanın içinde nasıl bayram kutla...

Gaziantep'te acemi Bayram kasapları acil servise koştu! 94 yaralıSonraki Haber

Gaziantep'te acemi Bayram kasapları acil...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı