
Abone ol
AK Parti Gaziantep Medya Tanıtım Başkanı Gazeteci Arif Kurt İl Başkanı ve yönetimine flaş çağrıda bulundu.
Gaziantep’te başlatılan Askıda Tablet kampanyası ile öğrencilerin Uzaktan Eğitimine destek verilecek kampanyasının başlatılmasından ardından sosyal medya dan bi çağrı AK Parti Gaziantep il başkanı Eyüp Özkeçeci ve teşkilatı için geldi.
Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Büyükşehir Belediyesi, Şehitkâmil Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası, Ticaret Odası, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Ticaret Borsası, Organize Sanayi Bölgesi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin destekleri ile Kalbe Dokun Gönül Kazan sloganı ile hayata geçirilen Askıda Tablet kampanyası, düzenlenen törenle tanıtıldı.
AK Parti il eski Başkan yardımcısı Arif Kurt sosyal medya twitter hesabından adeta bir çağrıda bulundu. Megahaber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Arif Kurt AK Parti il Başkanı Eyüp Özkeçeci ve teşkilatına bu kampanyada sizin de katkınız olacakmı der gibi şöyle paylaşımda bulundu; "20 bin Büyükşehir, 20 bin Şahinbey, 10 bin Şehitkamil, 10 bin OSB. 60 bin etti. Kaldı 40 bin. Çünkü kampanyada hedef 100 bin tablet. Gözler hep aynı insanları aramamalı. AK Parti il Başkanı @EyupOzkececi ve teşkilatı bu kampanyanın bir yerinden tutmalı. Geride kalmamalı" diye twit le çağrıda bulunan Gazeteci Kurt bu kampanyanın neresinde olacaksınız dedi.
AK Parti Gaziantep Eski İl Başkan Yardımcısı Arif Kurt'un bu anlamlı twittir paylaşımından sonra gözler İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve Yönetimine çevrildi.
İŞTE O TWİT:
Yorum Yazın