YRP'li kadınlar 8 Mart'ı huzurevinde kutladı 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YRP'li kadınlar 8 Mart'ı huzurevinde kutladı 
Abone ol
Yeniden Refah Partisi kadın kolları yönetici ve üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü huzur evindeki yaşları ziyaret ederek farklı bir şekilde kutladı.

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Zerrin Ekicioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sebiha Demircan ve beraberlerindeki heyet 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle huzur evindeki yaşlıları ziyaret etti.
Ziyarette büyüklerin hem Ramazan ayını hem de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tebrik edildi. Karanfil dağıtılan ziyarette yaşlılar ile bol bol sohbet edilerek günün anısı ile ilgili fotoğraflar çekildi.

Ziyarette konuşan YRP  Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Ekicioğlu, "1960 yıllarının sonlarına doğru İslam Kadın Konferansı tertip eden Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız kadınların kıymet ve hürmeti fazlasıyla hak ettiğini insanlığa anlatmıştır" dedi.

Tarih boyunca en büyük başarıların kadınlar sayesinde kazanıldığını kaydeden Ekicioğlu, şunları söyledi:
"Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar. Toplumumuza nezaket katan kadınlarımızın zerafetine her daim ihtiyaç vardır. Lavanta kokulu kadın kardeşlerimiz, annelerimiz figür olmak değil feraset bilincinde hep birlikte birbirimize muhabbet duyarak daimi esenlik içerisinde hak ettiğimiz kıymete nail olmak için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yılda bir kez hatırlamak yerine sizleri her nefeste yad etmek yegane idealimizdir. Sözlerime son verirken sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyor, hürmet ve muhabbetle kucaklıyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun."

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akmaz; Kadın Gelecek Nesillerin TeminatıdırÖnceki Haber

Akmaz; Kadın Gelecek Nesillerin Teminatı...

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları’ndan 8 Mart AçıklamasıSonraki Haber

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları’ndan...

Yorum Yazın