Yılmaz’dan Miraç Kandili mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz’dan Miraç Kandili mesajı
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve manevi arınma açısından önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Yılmaz, Miraç Kandili’nin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Miraç Kandili’nin, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) Yüce Allah’ın huzuruna kabul edildiği, insanlığa rahmet ve umut kapılarının ardına kadar açıldığı kutlu bir gece olduğunu ifade eden Yılmaz, "İnancımızda müstesna bir yere sahip olan Miraç Kandili, bizlere sabrı, şükrü, kardeşliği ve merhameti yeniden hatırlatan çok kıymetli bir gecedir" dedi.
"Bu mübarek gecede, gönüllerimizi arındırmalı, dualarımızı yalnız kendimiz için değil; ülkemiz, milletimiz ve tüm mazlum coğrafyalar için de semaya yükseltmeliyiz" diyen Yılmaz, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunun bu özel gecelerde daha da güçlendiğine dikkat çekerek, Miraç Kandili’nin kırgınlıkların sona ermesi, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması adına önemli bir vesile olduğunu belirtti.
Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını vurgulayarak, manevi değerlere sahip çıkan bir anlayışla hizmet üretmeye devam edeceklerini ifade eden Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: " "Bu anlamlı gecelerin ruhuna uygun şekilde, aramızdaki bağları kuvvetlendirmeli, paylaşmayı ve yardımlaşmayı hayatımızın merkezine almalıyız. Hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için çalışırken; kültürel ve manevi değerlerimizi yaşatmayı da en az fiziki hizmetler kadar önemsiyoruz. Miraç Kandili’nin, aziz milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur, bereket ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarımızın kabul, gönüllerimizin huzurla dolu olduğu bir kandil gecesi diliyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nefes borusuna ekmek kaçan öğrencisini heimlich manevrasıyla kurtardıÖnceki Haber

Nefes borusuna ekmek kaçan öğrencisini h...

Şahinbey Belediyesinden hayvan yetiştiricilerine 7 bin ton yem desteğiSonraki Haber

Şahinbey Belediyesinden hayvan yetiştiri...

Yorum Yazın

Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti 
Gaziantepli futbolcu Beşiktaş kadrosunda
Prof. Dr. İrfan Koca: "Tetkik değil, hasta tedavi edilmelidir"
Başkan Tahmazoğlu Ankara Üniversitesi Öğrencileri ile Biraraya Geldi
GTB’de ortak akıl buluşması: 12 meslek komitesi aynı masada
Gaziantep'te yangın: Yaralılar hastaneye kaldırıldı