Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmaz’dan Ankara önemli temaslar
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep ve Şehitkamil’e kazandırılması planlanan projeler kapsamında Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

Yoğun geçen başkent programında Yılmaz, hem bakanlarla hem de Gaziantep milletvekilleriyle bir araya gelerek ilçenin öncelikli ihtiyaçlarını ve yatırım planlarını detaylı biçimde ele aldı.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, AK Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan ve Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Açıkgöz ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
Bakan Kurum ve Bak’a projeler anlatıldı
Görüşmede belediyenin kentsel dönüşüm planları, çevre yatırımları, modern yaşam alanlarının oluşturulması ve altyapı çalışmaları masaya yatırıldı. Şehitkamil’in gelişim ivmesini artıracak projeler hakkında Bakan Kurum’a kapsamlı sunum yapıldığı öğrenildi.
Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. İlçede gençlere yönelik yeni spor yatırımları, görüşüldü.
Ak Parti Meclis Grup Toplantısı’na katıldı
Başkan Yılmaz, bakanlık temaslarının ardından TBMM’ye geçerek AK Parti TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Ardından TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Bünyamin Bozgeyik, Derya Bakbak, Mesut Bozatlı ve İrfan Çelikaslan’ı ziyaret etti. Şehitkamil’in ihtiyaçları, bölgesel yatırımlar ve Gaziantep gündemine dair konularda kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Verimli görüşmeler gerçekleştirdik
Ankara programıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Bakanlarımıza ve milletvekillerimize misafirperverlikleri, ilgileri ve Gaziantep’imize verdikleri güçlü destek için teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ilçelerimiz adına önemli projeleri en ince ayrıntısına kadar istişare ettiğimiz, son derece verimli ve umut dolu bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Gaziantep’in geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Şehitkamil’de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak, ilçemizi geleceğe hazırlayacak projeler için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvuruları uyarısıÖnceki Haber

Arabanlı çiftçilere, 2026 Yılı ÇKS Başvu...

Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın çaycısı olduSonraki Haber

Eşi eleman bulamayınca kentin tek kadın...

Yorum Yazın

Gaziantep’te Sağanak hayatı felç etti : 10 dakikası yetti 
Kar, Sağanak, Fırtına Geliyor! Gaziantep Dahil Çok Sayıda İl Alarmda
Gaziantep-Kilis Karayolunda kaza: Araçlar hurdaya döndü
Gaziantep'te yangın! Alevler geceyi aydınlattı!
Alacak Meselesi Kanlı Bitti: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda Göreve Vefa ile Başlandı
Prof. Dr. Erol Murat Yıldız SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı
Gaziantep Büyükşehir’den bahar temizliği seferberliği
GSO Başkanı Adnan Ünverdi nisan ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi
Gaziantep'te 3 milyon TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi
Gaziantep'te 3 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantepliler Dikkat! Meteoroloji uyardı! Sağanak Geliyor!
Nisan Ayında Güneydoğu’dan 1.1 milyar Dolarlık İhracat
Gaziantep Bereketle Buluştu: Yağışlar Katlandı
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi İşadamı-Siyasetçi Mehmet Pamuk kitap yazdı 
 Dolu yağışı Antep fıstığı bahçelerine zarar verdi
Mücadelemiz Sonuç Vermedi! Evimizde Mağlup Olduk!
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: 2 Kardeş Hayatını Kaybetti!
Gaziantep'te 2 Mayıs'ta Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te yağış hayatı felç etti